Снимка: Дейли мейл
fallback

Най-прочутият италиански донжуан, който е преспал с над 6000 жени, почина на 63-годишна възраст в разгара на бурна любовна нощ с 23-годишна дама, съобщава в. "Дейли мейл".

Маурицио Дзанфантини бе известен още с прозвището си Ромео от Римини. Той е започнал бляскавата си любовна кариера още когато на 17 години заработил в нощен клуб в Римини.

Постепенно той превърнал професията на промоутър в клуба във възможност да завързва кратки връзки с над 200 жени на лято. Той печелел женските сърца много лесно. Харесвал си дама насред улицата, заприказвал я, убеждавал я да влезе в нощния клуб, в който работел, и след това продължавал свалката до успешен край.

През зимата Маурицио отивал в скандинавските страни, където работел за туристически агенции. Там той продължавал кариерата си на сваляч и дори толкова се прочул, че в шведски град му била издигната восъчна фигура.

През 1986 г. италианското издание "Еспресо" нарече Дзанфантини "най-успешният любовник на Италия". През 2014 г. той сподели пред "Билд", че се отказва от кариерата на сваляч, защото се чувствал много стар. Но определено не е удържал обещанието си.

Ромео от Римини почина във вторник на "бойното поле", в леглото на 23-годишна туристка от източноевропейска страна. Докато я засипвал с ласки, той получил сърдечна криза. Дамата изпаднала в шок, извикала медици, но те не могли да съживят плейбоя и констатирали смърт от сърдечна недостатъчност. (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

89

жена

преди 5 години

До До 100Като го видях колко е хубав се убедих, че явно света е пълен с напълно отчаяни жени, за да се хванат с подобен дори само за 1 нощ...По заведенията, където този е "работил" има предимно подметките, за които споменахте. А 23-годишната румънка... с 63-годишен грозен дядка.... нямам думи.

88

Гoшу

преди 5 години

Еваларка на пичагата. Ей тва е живота. Цял живот да не го вадиш. Иначе от теб не го вади шефа (това за работливите, дето си мислят, че е голям успех само да бачкаш)

87

фройдалине

преди 5 години

това, цял живот да тичаш и слугуваш на жени си е чисто наказание, не е за хвалба.има късмет, че си е отишъл в леглото, а не да се влачи години наред в инвалидна количка.

fallback