Снимка: Pixabay
fallback

Нелеп инцидент прати 60-годишен руснак в гроба. Мъжът се подхлъзнал в банята и падайки бил убит от четката за тоалетна, съобщава в."Метро". Дръжката на санитарното приспособление попаднала в дясното око на пострадалия.

Лекарски екип откарал мъжа в болница и хирурзите направили прорез в черепа му, за да извадят чуждия предмет. Но въпреки намесата на медиците, пациентът, изпаднал в кома и починал след няколко дни, без да дойде в съзнание, предава БТА.

Инцидентът се случил в град Истра, който е недалеч от столицата на Русия - Москва. Хирурзите отначало срязали дръжката на четката до нивото на очната ябълка, в която била заседнала. Външният предмет счупил част от черепа и причинил мозъчна травма на пациента, който вече не е между живите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Анонимен

преди 5 години

Путин да забрани четките

29

:)

преди 5 години

Наемният убиец е извършил убийството, забивайки четката за тоалетна в окото на жертвата. Никой обаче не си е направил труда да търси ДНК по дръжката, иначе щяха да намерят чуждото ДНК и да решат случая.

28

Анонимен

преди 5 години

Огромна част от инцидентите с фатален край са битови. У дома се отпускаме и преставаме да сме внимателни, а случките са толкова нелепи, че не е за вярване. Много са за наградите Дарвин.

fallback