Pixabay
fallback

Емоционалната близост е основният компонент на връзката, която държи отношенията на двойката в дългосрочен план. Ясно е, че повечето по-зрели дами не могат да се конкурират с 25-годишните колежки на съпруга си. 

Но пък всяка мъдра жена има нещо много по-значимо от стегнато тяло – тя има щастливи брачни спомени, трупани с години, както и силна емоционална връзка с мъжа си.
 
Ето и четири начина да създадете още по-дълбока емоционална връзка със своя мъж и той никога и да не си помисля за изневяра:
 
1. Бъдете открита с него
 
Вашият мъж трябва да се чувства комфортно да ви се доверява. В един свят, в който мъжете трябва да бъдат силни, за да оцелеят, те наистина се нуждаят от място, където могат да бъдат уязвими. Съпругата трябва да даде възможност на мъжа си от време на време да сваля маската на мачо и просто да бъде себе си. Разговаряйте с мъжа си за проблемите и страховете му, говорете си за чувствата му, давайте му съвети, утешавайте го, създайте му комфорт. Не го слушайте с едното ухо, защото децата ви разсейват – бъдете внимателни към неговите чувства.
 
2. Не му раздавайте удари под кръста, когато сте ядосана
 
Ако вашият мъж споделя с вас проблемите си, никога не използвайте тези откровения срещу него по време на разгорещен скандал. 
 
Още съвети за сближаване, четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 5 години

Ха на работното място 20 години по-млади ,бедни селски момиченца ,които освен със свалка и 50 лв почерпка за седмицата са удоволетворени от живота,тази седмица една ,другата друга,текучество на персонала ,ама няма лошо. разнообразие-руса,чернокоса,кестенява...всяка седмица нова!

14

Анонимен

преди 5 години

Тренирайте, поддържайте се и се къпете. Изглеждсйте така, че да го привличате. И правете *** не на комшията, а на мъжа си.

13

Анонимен

преди 5 години

Очевидно не иска да се сближава с него. Неговите думи забележки и прочие са си изиграли нещата за времето. Защо да се сближава с него той ако е бил с разума си е нямало да стига до ситуация да я отдалечава от себе си. Защо мъжете си мисля, че могат да отблъскват, обиждат унижават и забраняват на жената и тя трябва да ги търпи и да им прощава!?Искал си да я изгонил от живота си е постигнал си го. Какво искаш повече от жената?! Остави я намира!!! Забравия!!!

fallback