15

Анонимен

преди 5 години

Ха на работното място 20 години по-млади ,бедни селски момиченца ,които освен със свалка и 50 лв почерпка за седмицата са удоволетворени от живота,тази седмица една ,другата друга,текучество на персонала ,ама няма лошо. разнообразие-руса,чернокоса,кестенява...всяка седмица нова!

14

Анонимен

преди 5 години

Тренирайте, поддържайте се и се къпете. Изглеждсйте така, че да го привличате. И правете *** не на комшията, а на мъжа си.

13

Анонимен

преди 5 години

Очевидно не иска да се сближава с него. Неговите думи забележки и прочие са си изиграли нещата за времето. Защо да се сближава с него той ако е бил с разума си е нямало да стига до ситуация да я отдалечава от себе си. Защо мъжете си мисля, че могат да отблъскват, обиждат унижават и забраняват на жената и тя трябва да ги търпи и да им прощава!?Искал си да я изгонил от живота си е постигнал си го. Какво искаш повече от жената?! Остави я намира!!! Забравия!!!

12

Анонимен

преди 5 години

"Когато една смешка накара жената да се за смее, значи тя е добра!"или смешката или жената

11

Анонимен

преди 5 години

Веднъж направил и неуместна забележка. Свива сърцето и душата и. Това навярно иска! Да властва над нея. Тя да се обезличи, като човек личност без капчица качества и достойнства. Да играеш по нечия *** е да се откажеш от собствените си начинания, мечти, цели. Точно ти ли, който имаш цели в живота и се бориш за тяхното осъществяване ще отнемаш на други. Приемаш жената и я обичаш, такава каквато е. Без условия и ограничения, без задкулисни игри. Бъди чист и почтен с нея за да си я имаш.

10

Анонимен

преди 5 години

Научен че ще му се простят всякакъв вид прегрешения и долни поведения. Обича се държи, като бебе с жената. Да, но това не е *** за да ти прости всичко. Разграничавай си жените. Това е жената, любовницата, гаджето. Не може очакваш всичко да ти е простено, когато си правиш каквото си поискаш и се държиш лошо,като и ограничава свободата на действия и отношения. Това е непростимо. Това е низосост, мерзост егоестично, спрямо нея. Лошо. Но факт!!!

9

Анонимен

преди 5 години

Веднъж почувствал нужда да се махне от вас, няма начин отново да възстановите каквото е имало. Всички опити ще бъдат временни. Ако възнамерявате постоянно да се напъвате и стараете и да живеете така до края на живота си, може и да опитате. Ако не сте готови на такава жертва - откажете се докато е време. Нещо веднъж разрушено не може да се възстанови. Можете да опитате да изградите ново, но върху неразчистенби руини нова къща не се дига. Трябва да се разчистят старите неща, а вие едва ли искате..

8

Не разбрах....

преди 5 години

....кой е четвъртият начин? Или следва продължение 18+

7

Р

преди 5 години

Това да не са 'съвети' на КобилкинаТа!1. Привикнете коленете си на царевица в ъгтла???2. Научете се да да свирите на духов инструмент.....И не на последно място изглеждайте и ухайте добре, дори и след като сте му приготвили любимата храна, минутка преди да (се прибере) му поднесете салата и 'измръзнала ракия' , А?

6

Социален антрополог

преди 5 години

Честите минeти също вършат работа!

5

Анонимен

преди 5 години

"От дядо ми зная, че жена се печели с добра дума, цвете без повод, дори и на карти в някоя кръчма. По хиляди начини се печели жена и се губи по един - решиш ли, че е вече спечелена!" Августин Господинов

4

Анонимен

преди 5 години

Да се маха. Някой друг те чака. Щом се докарал до там да не е с вас прав му път.

3

25 годишен

преди 5 години

Аз пък имам колежки на 35+ г. дето не могат да се конкурират с 20+ годишните пи,кли в днешно време.....

2

10%bodyfat

преди 5 години

Свалете излишните килограми първо. И не изполвайте мъжа си за емоционален тампон с цел конраинтуитивна проверка за неговата пригодност като бабороб, това което вие бихте направили от позицията си на жена (в психологията се нарича проекция) е да му предлагате същото което очаквате от него. Каква маска ще му сваляте, това са му топките.

1

Male

преди 5 години

Dai niasto za nas majete ma. sam na jenite pishiti.