Снимка: БТА, архив
fallback

Мъжете достигат върха на своите стил и елегантност, когато навършат 30 години, установи британско проучване, публикувано във в. "Метро".

На тази възраст представителите на силния пол са най-уверени в своята външност и вече са утвърдили своите най-важни модни предпочитания.

Изследването е поръчано от фирмата за електрически самобръсначки "Браун". До навършването на 30 години мъжете вече са изпробвали три вида лицево окосмяване, четири различни прически и пет модни тренда на обличане.

Ако вярваме на предишни проучвания, дамите не отдават прекомерно значение на външния вид на партньора, като за тях най-секси са честността, интелигентността и успехът в службата.

Според данните от анкетата, обхванала 2000 мъже, за най-модни се считат футболистите на Острова. Това се отнася не само до техните прически и бради, но и до начина им на обличане.

От анкетите проличава, че средностатистическият британец харчи по 310 лири при всяка промяна на външния си вид. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Мая

преди 5 години

Жените харесват успелите в живота мъже, уверените в себе си, смелете, които знаят как да постигат целите си, силното мъжко ромо, на което да се опрат и мъж който да ги закриля.

6

Анонимен

преди 5 години

За жените са важни две неща: ДЕБЕЛИНАТА на портфейла,И ДЪЛЖИНАТА на колата. Кой казва че размерът няма значение? Да не говорим за ГОЛЕМИНАТА на застраховката живот.

5

Анонимен

преди 5 години

За жените важни са две неща,парите и пениса !Друго не ги вълнува ,те са мъжемелачки!

fallback