7

Мая

преди 6 години

Жените харесват успелите в живота мъже, уверените в себе си, смелете, които знаят как да постигат целите си, силното мъжко ромо, на което да се опрат и мъж който да ги закриля.

6

Анонимен

преди 6 години

За жените са важни две неща: ДЕБЕЛИНАТА на портфейла,И ДЪЛЖИНАТА на колата. Кой казва че размерът няма значение? Да не говорим за ГОЛЕМИНАТА на застраховката живот.

5

Анонимен

преди 6 години

За жените важни са две неща,парите и пениса !Друго не ги вълнува ,те са мъжемелачки!

4

Анонимен

преди 6 години

не знам защо вместо "cвинe" излязоха звездички по- долу. Неслучайно сме на 110 място по свобода на словото, щом медиите цензурират читателите напълно неуместно...

3

Анонимен

преди 6 години

Те всички ,,дами'' си търсят честни,верни и успели в службата работохолици.И ако може да са началници на работа,и под чехъл в къщи.Та като им харчат парите,да не ръмжат много-много.Просто повечето жени са ,,дами'' с завиден опит,и си търсят богати балъци,които не носят шапки.Понеже ако носят шапки,ще се усетят че не могат да си ги сложат заради големите еленски израстъци.

2

Anon

преди 6 години

... като чета какви мъже са намерили на 30 с прическите, окосмяването и т.н- тия са намерили от другата порода... *** извинени са- в днешно време не знаеш кой/я какво е... нищо. Деня на страшния съд идва к всичко ще си доиде на мястото...

1

Анонимен

преди 6 години

За да е стилен мъжът трябва да е прочел поне 1000 книги, да не разбира от футбол, и никога да не е чувал за списание "Метро"