Източник: pexels.com
fallback

Честността вероятно не е най-добрият ход, когато тя е разрушителна и болезнена. Някои хора все пак се чувстват принудени да казват истината, дори когато са наясно, че няма да доведе до нищо добро. Същите тези хора са толкова директни, че дори няма да се опитат да смекчат удара.

Всичко това важи за брутално честните зодиакални знаци. Те просто не могат да ви спестят цялата истина, нито ще се опитат да я украсят.

Телец

Телците са честни, просто защото не могат да живеят в лъжа – това коства прекалено много работа и усилия. По-добре е да бъдат честни, отколкото да се налага да помнят на кого какво са казали и да търсят някой друг, който да потвърди тяхната история.

Те не се опитват да бъдат зли и безчувствени, просто нямат представа, че поведението им наранява чувствата на хората.

Кои са останалите четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 6 години

Близнаците са най-лъжлива и манипулативна зодия, след гадните скорпиони. Повръща ми се от тях. Също така обичат да се подмазват и да правят най- лъжливите комплименти на света.

16

Сашо

преди 6 години

Стрелците винаги сме били на първо място по откровеност. Статията да се игнорира!

15

език свещен

преди 6 години

Думата "честен" идва от "чест". "Чест" означава достойнство спрямо себе си и към околните, порядъчност, зачитане на хората, респект, уважително запазване на личното пространство. Изказването на несъгласие, нехаресването, неприемането на чуждата страна , както и обратното - изказването на харесване, одобрение, съгласие - е честно, когато е подпомагащо човека в личностен план, не унижаващо, не търсещо изгода. Бруталността е едностранчив натиск. Няма как да е проява на чест и честност.

fallback