Снимка: архив Reuters
fallback

Празникът на влюбените Свети Валентин наближава. Най-романтичният ден в годината със сигурност не е по сърце на необвързаните хора.

Резултатите от ново проучване обаче показват, че жените по-добре понасят липсата на партньор, за разлика от мъжете, пише в. "Дейли стар".

Според всеобщото схващане за дамите е по-стресиращо да са самотни и да търсят нов мъж в живота, отколкото за представителите на силния пол.

Допитването на маркетинговата фирма "Минтел" обаче показва, че 61 процента от необвързаните жени се чувстват напълно доволни от положението си, а внушителните 75 процента дори не си правят труда да си търсят партньор.

Мъжете, които не се измъчват от липсата на нежна половинка, са под 50 процента, а 65 процента признават, че са загърбили търсенето на нова любов.

Експертите допускат, че необвързаните жени се чувстват по-щастливи, защото разполагат с повече време за себе си. Смята се също, че за някои представителки на нежния пол връзките са натоварващи, тъй като влагат повече усилия в тях от мъжете.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

155

вергил

преди 6 години

До 176 Сигурно си чел мои коментари.Но никога не съм писал, че имам друг брак.Преди да се оженя имах доста връзки,но избрах най-качествената жена да бъде майка на децата ми.Бракът не е нещо, в което човек да се хвърли с главата напред.Защото бързо може да дойде разочарованието Сериозна и отговорна работа е.Най-вече заради децата.При разведени родители децата никога няма да са щастливи, нито пък да получат подходящо възпитание.Детето има нужда от баща,който да го възпитава, а не само майка.

154

Анонимен

преди 6 години

До Вергил от 172Никога не се занимавам с инсинуации. Преди време, в коментарите под някаква статия тук, човек с ник "Вергил" пак се караше с някого и обясняваше, че има втори брак, като подчертаваше, че сегашната му жена е била девица, когато я е взел. Може да е бил някой друг. Беше написал и още много други подробности, но аз не прочетох всичко.

153

Анонимен

преди 6 години

Черна котко, явно Средкова доста пъти те е скъсала, ама явно има защо. Или може би си била задочно и не си имала честта тя да ти преподава. Иначе първа/о ти започна да обиждаш човека на провинциално адвокатче, ама явно и къса памет имаш. Много си жлъчна, съскаш, съскаш. Такива стари моми си остават.

fallback