Снимка: visualhunt.com
fallback

Полицията в италианския град Чекина е "по петите" на 84-годишен дядо, обвинен в сексуален тормоз от своята любовница на същата възраст, предаде Франс прес, цитира БТА.

Вдовецът, чието име не се съобщава, от години поддържал връзка с изгората си. Когато обаче тя решила да сложи край на отношенията им, отхвърленият Ромео започнал да я причаква пред дома й. Стигнало се дотам, че преследваната жена трябвало да се приютява при децата си.

Отритнатият любовник не се ограничил само да дебне възрастната дама. През януари дядото излял бидон със запалителна течност пред апартамента й и запалил входната врата. За щастие, жената не била у дома. 

След направено разследване полицаите са предали случая на прокуратурата, след като предвидливо са конфискували две пушки и боеприпаси, собственост на възрастния натрапник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 6 години

На 84 години няма как да я тормози сексуално. Психически може да се каже но не и сексуален тормоз. С каво ще я тормози сексуално с език ли? Че то има млади хора които немогат да вдигат самолета та този на 84 години ли ще го вдигне самолето?

15

дядо шишарко

преди 6 години

Това, което е правил дядото е психически тормоз. Да не и е налитал да я плющи та да е сексуален.

14

маларт

преди 6 години

Коментар 11 го е обяснил как става. Този италианец нещо е сбъркал жената. А иначе има доста такива възрастни италианци, които се искат секс от домашните помощници и са в състояние да го правят. Българите от пушене, пиене и ядене на *** или са вече с памперси, умрели са им мераците или са отдавна в гроба

fallback