16

Анонимен

преди 6 години

На 84 години няма как да я тормози сексуално. Психически може да се каже но не и сексуален тормоз. С каво ще я тормози сексуално с език ли? Че то има млади хора които немогат да вдигат самолета та този на 84 години ли ще го вдигне самолето?

15

дядо шишарко

преди 6 години

Това, което е правил дядото е психически тормоз. Да не и е налитал да я плющи та да е сексуален.

14

маларт

преди 6 години

Коментар 11 го е обяснил как става. Този италианец нещо е сбъркал жената. А иначе има доста такива възрастни италианци, които се искат секс от домашните помощници и са в състояние да го правят. Българите от пушене, пиене и ядене на *** или са вече с памперси, умрели са им мераците или са отдавна в гроба

13

Хаха

преди 6 години

Дедото е с деменция. Прдставил си е ,че той е на 25 г а бабето е моме на 19 г. и за това е влезъл в тоя филм.Припомнил си е какво е правил преди 60 години.

12

И аз искам на 84

преди 6 години

А дано всеки му на 84.....това си е направо за похвала....браво дедо....

11

Анонимен

преди 6 години

Този дядо не е ли чул,че в Итаия се подвизават българки,да си вземе една по-млада от италиаката!Ще остане много доволен ,а и по-евтино ще му излезе!

10

Анонимен

преди 6 години

Че е тормоз, тормоз е, но едва ли е сексуален ;)))

9

Анонимен

преди 6 години

За глупоста човешка възраста не е пречка...

8

Анонимен

преди 6 години

Ми така де, прав е човека, защо го отхвърля на тия години.

7

Анонимен

преди 6 години

Успокой се бре Дидо, и за теб ще се намери някой кафяв муслим да те ощастливи.

6

Анонимен

преди 6 години

Изкуфел старец. Вместо да се занимава с дъртата вещица само за 3 евра може да има всяка българка в Италия.

5

Додо

преди 6 години

Пишете глупости в коментарите, ама уви Илюминатските елити лека-полека постигат целта си-пълно възпиране на естественото възпроизводство на бялата раса и християните! Повелята на Брюкселските им слуги скоро ще бъде всеки бял мъж християнин да получава криминални обвинения в сексуален тормоз всеки път щом получи ерeкция! Модерен инструмент за унищожаване на бялата раса - измислените обвинения в сексуален тормоз! Виж, като някой кафяв мюсюлманин изнасили бяло момиче, това са културни особености!!

4

Анонимен

преди 6 години

Палавия дядо назобен с виагра не се предава,гони старата мома до дупка.За мерака граници няма,учете се от дядото ***.Пардон вие налитате на мъжко при толкова красавици.

3

Не е уточнено

преди 6 години

Защо възрастната дама е пожелала да сложи край на връзката?Да не е срещнала друг?Или поради някаква причина се е разочаровала от досегашния си любим?Или просто вече няма сили за подобен род гимнастика?Или причината е друга?

2

Защо се чудят?

преди 6 години

Нали е казано, че "На война и в любовта всичко е позволено!"Дядото се бори за любовта си! Някой да обясни това на бабката.

1

Анонимен

преди 6 години

Жена на 80 трябва да е доволна че се намира мъж дето я иска за секс.