Източник: pexels.com
fallback

Коледа вече е зад гърба ни. Празник, който е насочен изцяло към семейството. Но дори и тогава можеш да кръшнеш на половинката си.

Някои казват, че това е измама, други смятат, че е необходимо за оцеляването на брака им. Независимо от вашата гледна точка, вижте как се чувстват хората, които са избрали да изневеряват на партньорите си по Коледа.

Сайтът за запознанства на Острова – IllicitEncounters.com, ни запознава с четирима от тях.

Кайл, 33 г., от Лондон

"От известно време имам връзка с жена (аз ще я наричам Никол), но това е първата ни Коледа заедно. Обикновено се опитваме да се събираме поне няколко пъти в месеца. Живеем в различни части на Лондон, но от работата ни дели кратко пътуване с влак. Така че срещите след работа винаги са били много удобни и за двамата. На Коледа предупредих, че ще съм на работа, Никол също. Измислихме, че сме в едни и същи смени. Не е необичайно да работя на този празник, така че имаше разбиране от страна на жена ми. Пък и половината ден го прекарах със семейството.

Другата половина бях с Никол в близкия хотел. Първоначално не бяхме планирали да се срещнем на Коледа, но и двамата се возим в една и съща лодка. Бракът ми е на ръба от няколко години, но винаги показва истинското си състояние около почивните дни. Летните почивки със семейството са непоносими, Коледа също е толкова лоша. Говорих с Никол за това и тя каза, че е в подобна позиция, затова и двамата се съгласихме, че би било добра идея да имаме малко време заедно и се радвам, че го направихме".

Изповедта на други трима прелюбодейци четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

тути фрути

преди 6 години

мъжът когато изневерява не си мислете че жена му стой с скръстени крака и чака.

6

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 5------------------------------Прав си .Аз вече 30 г.Ама одъртях и мирясах.Но да знаете,че изневярата е черешката на тортата,наречена семеен живот.

5

Муньо

преди 6 години

И аз прегреших на Коледас половин прасе и дамаджана вино!

fallback