Главните готвачи на едни от най-реномираните ресторанти приготвят изискани ястия в акомпанимента на симфоничен оркестър.
Менюто е повече от изискано – хайвер, скариди, скорпион и суфле с карамел и ябълково вино.
"Ние режем, потапяме, смесваме, разбиваме – всички тези звуци съвпадат с музиката. А музиката съответства с готвенето, така че се разбираме чудесно", коментира готвач.
"Чудесно изживяване. Възможността да опиташ страхотни ястия и едновременно да слушаш музика е незабравимо", допълни и посетител.
Вижте повече във видеото на Bulgaria ON AIR
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
1
Анонимен
преди 6 годиниТрябва ли да ни напомняте, че музикантите са били част от общия слугинаж към двора на господаря? Не беше ли време да се отдалечим от картините от средновековието?