Снимка: Reuters
fallback

След Кевин Спейси още един известен холивудски актьор, Дъстин Хофман, бе обвинен в сексуален тормоз.

Това направи писателката Ана Греъм Хънтър, съобщи британският вестник "Гардиън", цитиран от ТАСС и БТА.

Oще по темата

Инцидентът е станал по време на снимките на телевизионния филм "Смъртта на търговския пътник" от 1985 година, в който Хофман изпълнява главната роля.

Хънтър съобщи, че работела на снимачната площадка като стажантка и по онова време била 17-годишна. По думите й холивудският екранен герой се държал неподобаващо с нея, открито флиртувал и си позволявал непристойни изказвания по неин адрес.

Изданието отбелязва, че Хофман вече бил реагирал на обвиненията й. "Аз дълбоко уважавам жените и се чувствам ужасно за постъпките си. Съжалявам!"

Дъстин Хофман е двукратен носител на "Оскар"-и и шесткратен лауреат на приза "Златен глобус".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Петърчо

преди 6 години

Излиза че и да погледнеш жена в гърдите й се счита за сексуален тормоз според Бъзфийд . Е не се казва дали става въпрос продължително зяпане или случаен поглед но това достатъчно говори че американците изкукуригаха и започнаха да стигат крайностите във всичко. В САЩ вече е лошо да си бял хетеросексуален християнин. Всичко останало е ОК, Тръмп е сатаната а Македония й е виновна на Хилъри (google-> hillary blames macedonia). Американските извратени ценности от утре и при нас. Ай наздраве бръснене!

20

Кривондел

преди 6 години

Ще подиря някой известен, който е бил около мен га съм бил чавдарче, па ще го нахокам, че ме е щипнал по бузата. Почти съм убеден освен това, че когато минахме веднъж на манифестация, Тодор Живков на мен махаше... сигурно ми е махал да идем в спалнята. Край. Тормоз. Време е за извинения.

19

Edna

преди 6 години

Добре де, аз като жена, ДЪРЖА мъжете да флиртуват с мен! Къде точно е тормоза?

fallback