fallback

Общ преглед

Коя е най-добре платената работа на света? А най-трудната?

Ако питате майките на малки деца сигурно веднага ще ви отговорят – това да си майка. Мъжете пък сигурно няма да се съгласят с това изобщо... Въпрос на гледна точка.

Френската художничка Натали Жомар обаче ни представя по един интересен и забавен начин задачите на жените в майчинство. Доколко отговарят на истината – преценете сами, а още подобни карикатури на Натали може да откриете в нейния профил в Instagram.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 6 години

Аз също, като номер 10 съм се чудел цял живот какво толкова се оплакват майките на деца колко им било трудно. Сега вече разбирам защо.Още по-трудно става обаче, когато държавата я няма или поне не усещаме да помага.Ти значи правиш огромна инвестиция в икономиката на България, създаваш бъдещи инженери, учени, лекари, военни (както някой се сети да посочи), сапьори, танкисти, пилоти на изтребители... а държавата взима парите на майките, вместо да дава.

10

Анонимен

преди 6 години

Дълго време съм се чудел за какво се оплакват родителите на малки деца. Сега имам дъщеря на 2,5 години и вече ги разбирам. Почвам да разбирам и че децата са най-добрите манипулатори. Успяват да намерят слабите места и на двамата родители и да го използват много умело още в ранно детство.

9

Дисциплинатор

преди 6 години

Сериозно ли? лол

fallback