Пред Bulgaria ON AIR той сподели, че тенденциите в руските ястията са много бурни, съчетани са различни традиции и технологии от цял свят, а достъпът до интернет, където можем да открием всичко, пък ни дава възможност да експериментираме и да се развиваме непрестанно.
В София младият готвач представи на живо и специална рецепта с риба.
Шеф Апасиев е любител на месото и споделя, че е много впечатлен от изобилието от подправки, които се използват в страната ни.
А най-важното в кулинарията според него е в творчеството.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
14
Анонимен
преди 6 годиниА мерси от тая кухня.
13
Анонимен
преди 6 годиниЗа първи път чувам за руска кухня. Това някакъв майтап ли е?
12
Долу Масква!
преди 6 годиниКъде е демократичната общественост, къде е гражданското общество? Да се вдигне срещу тая проява на вмешателство, да протестира, протестира... Нали за това право се борихме толкова дълго! Събуди се народе, вярно, че е събота вечер, но той врага точно това иска- да те напие с водка и да те приспи. Няма да стане, ние направихме своя цивилизационен избор, по думите на един велик държавник, избран от българския народ за личност на 20 век.