Снимка: bgonair.bg
fallback

Шеф Виктор Апасиев от Русия е кулинар от 14 години. Той е специалист в руската кухня, печелил е безброй награди от конкурси, а сега е на гости в България.

Пред Bulgaria ON AIR той сподели, че тенденциите в руските ястията са много бурни, съчетани са различни традиции и технологии от цял свят, а достъпът до интернет, където можем да открием всичко, пък ни дава възможност да експериментираме и да се развиваме непрестанно.

В София младият готвач представи на живо и специална рецепта с риба.

Шеф Апасиев е любител на месото и споделя, че е много впечатлен от изобилието от подправки, които се използват в страната ни.

А най-важното в кулинарията според него е в творчеството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 6 години

А мерси от тая кухня.

13

Анонимен

преди 6 години

За първи път чувам за руска кухня. Това някакъв майтап ли е?

12

Долу Масква!

преди 6 години

Къде е демократичната общественост, къде е гражданското общество? Да се вдигне срещу тая проява на вмешателство, да протестира, протестира... Нали за това право се борихме толкова дълго! Събуди се народе, вярно, че е събота вечер, но той врага точно това иска- да те напие с водка и да те приспи. Няма да стане, ние направихме своя цивилизационен избор, по думите на един велик държавник, избран от българския народ за личност на 20 век.

fallback