fallback

Общ преглед

Една от най-популярните порно актриси в последните години - Миа Халифа, отново е получила смъртни заплахи от "Ислямска държава", съобщава "Дейли мейл".

Порно звездата, която е от ливански произход, в момента работи като спортен и културен кореспондент в собствения си канал в услугата за стрийминг на живо. Тя обаче е най-търсеното име в търсачката на популярния сайт за възрастни PornHub.

Миа Халифа е родена в Бейрут, но когато е на 10 семейството й мигрира в САЩ. Преди няколко години тя прави истински пробив във филмите за възрастни, а заплахите от "Ислямска държава" започват още в началото на кариерата й. Сега те се появиха отново, макар и актрисата в момента да не се снима в порно филми.

"Използваха социалните мрежи. Появиха се снимки, на които беше монтирана моята глава, все едно съм обезглавена", разказва Халифа. Самата тя обаче твърди, че не се страхува от заплахите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Анонимен

преди 6 години

Според мен са се разстоили, че няма достатъчно порно с козе и овце и мъже.Горгите идилци, никой не мисли за тях и техните извратени копнежи.

20

Анонимен

преди 6 години

Разгледах снимките и ми стана ясно, че тая kифла е станала номер едно като най-търсена в нета порно актриса именно от мюсюлманите. Ако се разходиш в кой и да е български град в разстояние 200 метра ще срещнеш поне 10 по-красиви от нея момичета.Аз честно се чудя какво търсят в нея - дебели вежди като на балканджия, месест нос (тотално подобие на Т. Батков), пластмасови гърди и татуси.Както и да е - за всеки влак си има пътници.

19

Анонимен

преди 6 години

A те откъде знаят с какво се занимава момата? :D

fallback