21

Анонимен

преди 6 години

Според мен са се разстоили, че няма достатъчно порно с козе и овце и мъже.Горгите идилци, никой не мисли за тях и техните извратени копнежи.

20

Анонимен

преди 6 години

Разгледах снимките и ми стана ясно, че тая kифла е станала номер едно като най-търсена в нета порно актриса именно от мюсюлманите. Ако се разходиш в кой и да е български град в разстояние 200 метра ще срещнеш поне 10 по-красиви от нея момичета.Аз честно се чудя какво търсят в нея - дебели вежди като на балканджия, месест нос (тотално подобие на Т. Батков), пластмасови гърди и татуси.Както и да е - за всеки влак си има пътници.

19

Анонимен

преди 6 години

A те откъде знаят с какво се занимава момата? :D

18

Гошу

преди 6 години

До 19Е за какви "нови ценности" ми говориш, като това е най-старата професия :))) Да са живи и здрави момичетата и всяка година нови попълнения да има по всички фронтове - от порното до услугите. Кой не му харесва, да ходи по цял ден по православните църкви, да пали свещички и после да целува портрета на Путин, ха-ха-ха :)))))

17

Я, па Я

преди 6 години

Всички знаем на какво са способни козоебците. По добре да започне да се страхува ...

16

Анонимен

преди 6 години

И защо триете ???Или трябва да приемем, че това са новите ценности в обществото.

15

Анонимен

преди 6 години

Много грозна тази ... Има две .... доста големи, но дали си силикон или не, не знам, но в лицето е грозотия.

14

Надето

преди 6 години

Живи и здрави,злобари.Щом сте щастливи като клоака-ок.И без това във всяко общество (колкото и деградирало да е) има ***,а в този случай тя е във ваше лице.Бъдете щастливи,о.трепчици.

13

До Надето

преди 6 години

Пей си Пенке ле. Кой ли те слуша...

12

До Надето

преди 6 години

Първо - с лекота съчиних коментара си и не ми представляваше никаква трудност. Ако ти си се препотила, докато го прочетеш, проблемът е твой. Второ - казваш, че няма да ме отразиш, а ми отговаряш на коментара. Противоречиш си, а коментарът ми те засегна, защото съм прав. Трето - не аз злобея, а ти - срещу милата Миа, чиито видео клипове са ме ощастливявали неведнъж. Затова се почуствах задължен да я защитя от женската злоба в твое лице.

11

Анонимен

преди 6 години

До НадетоНе завиждай ... екстра си е момичето . Само глу пак съди за книгата по корицата !

10

без насилие

преди 6 години

без крайности а порнорежисьорите кво

9

мне

преди 6 години

,,жена без глава,, за жени порно,,обвързани,, къде ти е акъла ,,на някой у гащите,, мне

8

Надето

преди 6 години

До 7Излишно беше да се потиш над този предълъг отговор.Нито ще те отразя,нито пък някой те кара да четеш какво пиша.Като искаш да ставаш п-роститутка (или ж.иголо) пред адвокат-давай,кой те спира!Ще е добре да трасформираш злобата,завистта и негативната ти енергия в нещо положително,защото иначе тя ще те довърши.

7

Е

преди 6 години

Няма да й се размине. Имаше друг подобен случай в Пакистан, заплахи заплахи, накрая брат й я беше убил.

6

До Надето

преди 6 години

В адвокатска кантора нямаше да изкара толкова пари, колкото има сега. Освен това нямаше да е световно известна като адвокат. Имала е доста високо IQ, щом е постигнала това, което е в момента. Мислиш, че не е щастлива ли? Мислиш, че ако имаше втори живот, не би направила същото? Жената има пари и може да си позволи всичко. Не и липсва секс и световна известност. Според мен тя е една успяла млада жена. А ти завиждаш, защото с твоето високо IQ само можеш да пишеш коментари в сайта и да завиждаш.

5

Надето

преди 6 години

Станала е това,което е можела да стане.Едва ли IQ-то и стига за да работи в адвокатска кантора.

4

Анонимен

преди 6 години

Хаха отишла в САЩ и можела да избира или сервитьорка или стриптизьорка. В БГ е горе-долу същото, само че избралите втория вариант не участват във филми ,а в изпълнения на живо по сепаретата в дискотеките.

3

123

преди 6 години

Да живее силикона, чак до края на света...

2

Анонимен

преди 6 години

Яка мацка, любима актриса.А двиаците от ИД откъде изобщо знаят с какво се занимава Мия? не им ли е забранено проното, както и другите земни удоволствия?