Източник: Instagram
fallback

Караш си ти спокойно и изведнъж те засича кола, която нагло и неадекватно е предприела невъобразима маневра. После виждаш, че е жена и някак си ѝ прощаваш. Жена – шофьор, такова животно нямало.

Стереотипите отдавна са водеща тема на всички феминистки по света, които искат равноправие със „силната“ половина на човечеството.

Дамите се доказват успешно във всички индустрии, заемат, с риск да стана причина за линчуване в интернет, отговорни позиции и дори се справят по-добре от мъжете.

Освен на пътя. Освен в България.

Ето 5 неща, които на всяка жена ѝ се иска да изкрещи, ако е шофьор.

1. Знам какво правя

Представата на мъжете, че някой любим е оставил ключовете от колата без надзор и половинката му е решила да се пробва в джунглата на пътя и трябва бързо да я спрем, рядко е реалистична. Обикновено знаем всеки един от трите педала (ако е автоматик – двата) за какво е, как се ползва, кога се натиска и че има пряка връзка с движението на колата. Знаем и воланът за какво служи, различаваме десен от ляв мигач и не пускаме задната чистачка вместо парното.

Вижте останалите на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

Анонимен

преди 6 години

Що има жени де карат по добре от мъже и то деиствително ловчалиики са и са четри

36

Мнение

преди 6 години

Мисленето не им се отдава , мисленето.. А иначе тичат да управляват държава.

35

Мнение

преди 6 години

Същото е и жена политик.Да виждате разлика между Цачева и Нинова? Само дето Цачева е по умерена и по възпитана. А иначе и двете не стават за шофьорки.

fallback