fallback

За 8 март улиците са осеяни безброй цветя. Преди да получим традиционния букет обаче е време да помислим дали всъщност нямаме нужда от малко повече. 

Кои са принципите, които всеки мъж трябва да спазва, независимо дали е празник на жената или не и къде се разминават очакванията и реалността – разказват Милена Енчева и Владислав Радославов от Bulgaria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Анонимен

преди 7 години

Съвременните жени са скрап ,бунище ,Мара общата. Нямам нужда от такава жена. Искам да имам истинско семейство. И деца живеещи в обичан и уютен дом. Браво на арабеските ,камъни у главата за тоя сой ***.

29

FUCK OF

преди 7 години

НЕ СЛАГАЙТЕ ПОД ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ КАКТО ЖЕНИТЕ ТАКА И МЪЖЕТЕ.......ВСИЧКО Е ИНДИВИДУАЛНО......ДО ЧОВЕКА.....

28

Анонимен

преди 7 години

Една жена, спре ли да желае мъжа сексуално не го обича!!! . Не се заблуждавайте!!! . Той е даденост, машина за пари и апартаменти. И си има друг в 90%от случаите, колкото и трудно да го възприемате, това. Това е предпоставка за изневяра от страна на мъжа. В един момент са съквартиранти, които си делят сметките у дома. Любов имат извън дома. Живеят, така до един момент, следващия е раздяла, развод. *** си е *** с подарък и без подарък.!!!

fallback