Снимка: БТА
fallback

Повече от 20 000 души в костюми на Дядо Коледа тичаха в центъра на Мадрид, за да бъдат набрани средства за болните от множествена склероза, съобщи Ройтерс.

Всеки желаещ да участва в надбягването трябваше да плати 15 евро. То беше по авеню "Пасео де ла Кастелана".

Участниците имаха възможност да избират между пробег от 6 или 10 км, но задължително трябваше да са с бяла пухкава брада и костюм на Дядо Коледа.

Децата бягаха с родителите си, облечени като джуджета в зелени костюми. Някои хора дори доведоха кучетата си, нагласени също с коледни облекла. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 7 години

Кой ли е истинският?

6

Анонимен

преди 7 години

Само не разбрах каква е връзката между едно благотворително събитие на което хората са отишли доброволно и масовките от времето на комунизма на които ни мъкнеха под строй, ама щом вие виждате връзка...

5

помнещ

преди 7 години

Понеже живяхме в соца и помним СССР и винаги съм се питал как тази огромна страна с толкова ресурси падна .Днес вече зная след като живея в синия СССР.Пред очите ми е цялата комунистическа простотия с доносите,лъжите и евтините сценарии . В невъзможността да браниш идентичност и да се покоряваш на утопии на разни *** .Онези се кланяха на Енгелс ,нашите *** на Маркузе . Всичките ще отидат знаете къде.

fallback