7

Анонимен

преди 7 години

Кой ли е истинският?

6

Анонимен

преди 7 години

Само не разбрах каква е връзката между едно благотворително събитие на което хората са отишли доброволно и масовките от времето на комунизма на които ни мъкнеха под строй, ама щом вие виждате връзка...

5

помнещ

преди 7 години

Понеже живяхме в соца и помним СССР и винаги съм се питал как тази огромна страна с толкова ресурси падна .Днес вече зная след като живея в синия СССР.Пред очите ми е цялата комунистическа простотия с доносите,лъжите и евтините сценарии . В невъзможността да браниш идентичност и да се покоряваш на утопии на разни *** .Онези се кланяха на Енгелс ,нашите *** на Маркузе . Всичките ще отидат знаете къде.

4

ре

преди 7 години

Ами тя чалгата си е пак комуноидна работа-масовка. Но соца не прощава .А дядо Коледа е един ,а това страшно дразни комунистите.Трябва да е маса ,нали така .

3

Анонимен

преди 7 години

Мдааа, друго си е да се наливаш с фалшив алкохол и да гледаш телевизия Планета. Къде, къде по-индивидуално е. Пък глупаците нека си тичат и да си губят времето! Важното е, че ние сме фИешън щото стоим на топло и слушаме Галена!

2

ре

преди 7 години

Тия масовизации по комунистически ще съсипят ЕС. Комуноидите разсипаха Русия сега е ред на Европа.В САЩ народа ги изгони майче. Въпреки опитите на ЦРУ да изопачат нещата.

1

хаха

преди 7 години

Подобрили са рекорда за най-многолюдна реклама на кока-кола. Как 50- тина години ро-късно цял свят се прекланя на някаква измислица ????