fallback

Общ преглед

Модата е относително понятие. Поне това се опитват да ни кажат героите от следващата галерия.  Всеки един от тях е със свое собствено мнение за облекло, различно от общоприетото.

Вижте странната мода от улиците, която показва, че всеки има право на избор, макар и понякога да прекалява. А още подобни снимки вижте тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Виготура

преди 7 години

Според повечето коментиращи, всички трябва да са облечени еднакво в сив цвят, да ходят по права линия и да си гледат само в краката. Сиви хора със сиво мислене.

8

ПРЕДЛОЖЕНИЕ

преди 7 години

До Анонимен 9НАЙ-ДОБРЕ Е ДА НАУЧИТЕ ПРАВОПИСА В БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК И ТОГАВА ДА ПРАВИТЕ КОМЕНТАРИ... (да сте чували или виждали нещо като главни букви, точки, запетаи... освен това в българския език има и буква "Й" и т.н.)

7

Анонимен

преди 7 години

Искам да попитам една мила женица де вика богати хора ти мила жено знаеш ли какво е да си богат човек имаш ли представа първото което ако е така както ти казваш няма да сме тука второто което не си била в къщата ми да знаеш третото което е като знаеш хората кои как работи защо не помагаш бе ти добре навремето да ви помагаме а за благодарност другия път просто на село си мисли и си гледаи твоята шевка ми се струва ги плещи без покритие аиде цуре мисли си това което искаш входа е свободен

fallback