Снимка: pixabay.com
fallback

Имате ли домашен любимец? Може би той е коте, което всеки ден ви радва, изумява и понякога влудява, но с всеки изминал ден разбирате колко важно е то за вас. Само стопаните на котки знаят и могат да разберат какво е да съжителстваш с такъв домашен любимец.

Правим хиляди смешни, дори глуповати неща от любов към котките. И ако често се замисляте какво ви кара толкова силно да обичате вашата писанка, тук са няколко добри обяснения.
 
Котките мъркат и имат мокри носове.
 
Те също като вас мразят сутрините.
 
Ако харесат някого, лесно се сприятеляват.
 
Котките са добри слушатели и никога няма да ви се разкрещят.
 
Могат да ядат всеки ден едно и също без да се оплакват.
 
Изглеждат много сладки в дрешки.
 
Може да им говорите лигаво като на бебе, без да се чувствате глуповато.
 
Котките никога не биха ви свили дистанционното за телевизора. Вместо това ще се настанят с вас на дивана.
 
Винаги разбират кога се нуждаете от малко повече гушкане.
Още причини да обичате писанките вижте в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

до 77777

преди 7 години

"...Разбира се котките са подходящи най-вече за стари моми, които никой не може да изтърпи.п.п. имал съм котки"Освен, че кърти миФки, написаното по-горе лъзга и до заключението за самоличността на стара мома.

11

аз

преди 7 години

до някои пишещи тук...който има смелостта да убива и вреди на котка...си носи кръста не само цял живот, но и децата му.... Като си пишете глупости тук ...незнам дали си и вярвате... Котката, когато се привърже към стопанина поема цялата му лоша карма, болести, лош късмет. Всеки който е обичан от котка е щастлив. Всеки който не е достоен за тази любов...не вярва, че я има.

10

BG

преди 7 години

3 - а теб имали кой да те търпи ?! Причината че старите хора ( в това число и старите моми) обичат котки е че котките са спокойни и търпеливи животни. Любителите на котки са хора интроверти, които обичат спокойствието, тишината, уединението за разлика от любителите на кучета които са точно на обратния полюс. За всеки влак си има пътници ! Между другото, тъй като живея на село - котката още от древен Египет та досега си остава най -добрия "мишемор" ! Имаш ли котка - нямаш мишки. Избирайте :)

fallback