12

до 77777

преди 7 години

"...Разбира се котките са подходящи най-вече за стари моми, които никой не може да изтърпи.п.п. имал съм котки"Освен, че кърти миФки, написаното по-горе лъзга и до заключението за самоличността на стара мома.

11

аз

преди 7 години

до някои пишещи тук...който има смелостта да убива и вреди на котка...си носи кръста не само цял живот, но и децата му.... Като си пишете глупости тук ...незнам дали си и вярвате... Котката, когато се привърже към стопанина поема цялата му лоша карма, болести, лош късмет. Всеки който е обичан от котка е щастлив. Всеки който не е достоен за тази любов...не вярва, че я има.

10

BG

преди 7 години

3 - а теб имали кой да те търпи ?! Причината че старите хора ( в това число и старите моми) обичат котки е че котките са спокойни и търпеливи животни. Любителите на котки са хора интроверти, които обичат спокойствието, тишината, уединението за разлика от любителите на кучета които са точно на обратния полюс. За всеки влак си има пътници ! Между другото, тъй като живея на село - котката още от древен Египет та досега си остава най -добрия "мишемор" ! Имаш ли котка - нямаш мишки. Избирайте :)

9

*/*

преди 7 години

Ако ще се пишат глупости(визирам анонимника с шести номер) не виждам какъв е смисъла.Имам котарак от шест години(улична превъзходна-гледаме го съвсем малък) и мога да ви кажа,че са уникални тарикати,създават много радост и смях в къщата,това за миризмата сигурно е някакъв виц,не обичат затворени врати и се къпе заедно с мен в банята...изобщо веселбата е пълна.Отгледал съм три кучета,но хигиенните им навици са несъпоставими.И да ако се заплеснеш много на компютъра може да те загризат.

8

Анонимен

преди 7 години

И аз съм имала, така че подкрепям - колкото и да се стараеш чиста къща и котка са несъвместими думички. Аз избирам първото.

7

Оня

преди 7 години

Добре сготвени са по вкусни от заешко!

6

Анонимен

преди 7 години

За да станат наистина вкусни и сладки, тънкостта е както при кучетата - в студената обработка. Трябва да се дерат живи, така отделеният при стреса адреналин прави месото невероятно вкусно. Оттам нататък вкусове различни - с картофи, ориз, зеленчуци...

5

Анонимен

преди 7 години

3, ти май имаш опашка, та правиш такива пожелания. Повечето хора обикновенно нямаме. Стара мома с опашка си е гадничко....

4

Анонимен

преди 7 години

Котката може най-изненадващо да ухапе или издере някой, най-често гост, но и собствениците си също.

3

77777

преди 7 години

Принципно котките са гадни същества, но ... има и други причини - пускат косми навсякъде, които нямат изчистване, всеки гост още от вратата усеща миризмата, развъдник са на бълхи и кърлежи. Разбира се котките са подходящи най-вече за стари моми, които никой не може да изтърпи.п.п. имал съм котки

2

Анонимен

преди 7 години

21 -ВАТА ПРИЧИНА Я ПОЖЕЛАВАМ НА НАПИСАЛИЯТ Я!!!!!!!!!

1

Анонимен

преди 7 години

Обожавам ги. Много са готини. Като цяло ако живееш в къща е добре да имаш животинка , много е успокояващо.