fallback

Общ преглед

Наслушали сме се на вицове за блондинки. Русият цвят на косата до такава степен е осмиван от зевзеците, че вече може да послужи като оправдание за всяка грешка или нелепица.

Но всичкото това е само в името на доброто настроение.

Вместо вицове ние ви предлагаме една галерия с комични случки на блондинки. За една усмивка повече!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

До Антрополога

преди 7 години

След като прочетох коментара ти, започнах да изброявам наум естествените блондинки, които познавам. Всяка десета от познатите ми е такава, но само малка част от тях са светлоруси. Горе долу толкова са и русите мъже.Не знам защо съществува схващането, че у нас русите хора били малко. Може би защото тъмнорусите жени, използвайки боя, си менят цвета на косите също толкова често, колкото и другите жени.За светлооките пък да не говорим - те , а също и пъстрооките, преобладават сред българите.

7

антрополога

преди 7 години

блондитата са най хубавите жени. другите завиждат, затова се говорят глупости. в БГ почти няма блондита, има боядисани кикимори, което е различно. истинската руса жена е прелест, център на внимание навсякъде и обект на желание от всички. русият ген е най качествен. когато е комбиниран със светли очи това е истинската красота.по дефиниция.просто няма друго, това е .........

6

Анонимен

преди 7 години

Абсолютно същото публикувахте преди месец, със същите снимки. Това го правите за втори път в рамките на един ден.

fallback