fallback

Общ преглед

Сватбата – онзи прекрасен момент от живота на една двойка, в който всичко трябва да мине перфектно. Или почти перфектно. Включително и сватбените снимки.

Точно те са онова нещо, което остава след края на дългия приказен ден. Понякога обаче и сред тях има странни и доста комични произведения.

В следващата галерия ви предлагаме да се посмеете със сватбената романтика, която се лее от сватбените снимки. Приятно гледане, а още подобни кадри може да откриете тук.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Анонимен

преди 7 години

Снимка 5 с тая тъмната отдясно малко е минала покрай руснаци, но няма значение. Простотия има навсякъде по света. Дайте малко и за американските тъмни субекти за да видимнещо ЕнтИлигентно. Нищолично, но поне като давате на едните магариите, дайте и на другите.

26

Анонимен

преди 7 години

Някои от снимките не са от Русия има *** на черни африканци.Сори бате ама на Бузлуджа оня ден нeгpи продаваха кебапчета.Щом има нeгpи на сборището на *** има в Русия.

25

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен22Някои от снимките не са от Русия има *** на черни африканци.Сори бате ама на Бузлуджа оня ден *** продаваха кебапчета.Щом има *** на сборището на *** има в Русия.

fallback