Снимка: Reuters
fallback

Дори най-спокойната и самоуверена жена може да бъде зарязана и това да разтърси света ?. Дамите са емоционални същества и затова реакциите им са тотално непредвидими в подобна ситуация... или не съвсем.

Когато егото е наранено, сърцето страда, а умът мисли само за него и това, че той вече не иска да е част от живота им. Как се справят жените в подобна ситуация:

1. Следене на бившия

Може и да е изтрит от „приятелите“ им във Facebook и от телефона, но това не означава, че са го изтрили от живота си. Повечето двойки имат куп общи приятели и в първите дни след раздялата жените превключват на вълна преследване, за да видят как той изживява ситуацията.

2. Напиване

Когато емоционалната болка е голяма, най-лесно се притъпява с алкохол...макар и временно. Сладоледът също помага, но той няма да ви накара да спрете да мислите за него. Дамите давят мъката в няколко коктейла и след като те подействат, започват да пишат съобщения или дори да звънят на бившия, за което на сутринта съжаляват.

Още по темата вижте тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

Анонимен

преди 7 години

В природата мъжкарите са тия дето се доказват, всички останали гледат наравно с женските, а сигурно се и любуват на гледката.

34

Анонимен

преди 7 години

Ако две и повече му бият шута е умрел.

33

Анонимен

преди 7 години

Значи някои мъже им удоволствие да си играят с жените на *** ми дойди ми. В един момент резачката и е до там. Ако един мъж държи на жената обича я но не от снощи до сутринта. Сериозен. Кой си обича си обича. Всичко се връща. А и една жена като го намрази е дотам.

fallback