Колин Фарел; Снимка: Vogue

Има много различни начини един мъж да се облече. И за съжаление голяма част от господата просто не уцелват правилната комбинация.

Стилът на всеки е индивидуален, ала има дрехи, които са задължителни за мъжкия гардероб и няма как да сбъркате, ако се снабдите с тях.

Американската стилистка Ашли Дженсън разкри пред Men’s Health кои са ултимативните парчета плат, които господата задължително трябва да притежават и защо:

1. Кожено яке
То никога не излиза от мода и изглежда стилно и удобно. Подходящо е за почти всякакво време.
"С кожено яке мъжът изглежда по-секси, по-мистериозен и по-корав. То отива на всеки и е хем непретенциозно, хем много модерно", твърди Ашли.

2. Тъмен костюм
Костюмът е черната рокля в дамския гардероб. Подходящ за всякакви по-официални случаи, стилен и се комбинира лесно с различни ризи.

3. Бяла риза
По възможност памучна! Ризата придава едно по-мъжкарско и спретнато излъчване и прави мъжа да изглежда по-сериозен. А дамите си падат по господа, които излъчват стил и увереност. Може да се комбинира с дънки и всякакви панталони, а леката материя позволява на кожата да диша.

4. Дънкова риза
Искате по-младежко излъчване? Тогава заложете на дънкова риза. Може да я загащите в панталона или да я пуснете по-небрежно върху него, поясни Дженсън. Уловката тук е, че трябва да съобразите цвета ѝ с този на дънките или панталона, което не е много лесно.

Още по темата четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase