Снимка: GQ
fallback

Мелания Тръмп може да стане първата президентша на САЩ, която е позирала полугола за различни списания и която е коментирала в интервютата си своя "невероятен" сексуален живот.

Съпругата на Доналд Тръмп, който в момента води надпревара за Белия дом, определено е красива и секси, но е далеч от култа на американците по отношение на стилната и изтънчена Джаки Кенеди или на елегантната и интелигентна Мишел Обама.

45-годишната Мелания е бивш модел и е родом от Словения. В момента тя се занимава със своята собствена компания за луксозни бижута и часовници и е отдадена майка на 9-годишния си син Барън - най-малкото дете на Доналд сред 5-те му деца (от три жени).

Според социологическите проучвания в САЩ модерната госпожа Тръмп изглежда твърде добре за първа дама. Тя е обаятелна, но е посягала към пластичната хирургия, което е противоречив сигнал.

Освен това тя има пищен, кичозен стил, като само булчинската ѝ рокля, с която се омъжи за Доналд, струваше 200 хиляди долара.

Вижте провокативните снимки на г-жа Тръмп тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

първата на чичо/Сам/

преди 8 години

До Анонимен#22e-e, то се вижда с кого е спала . Няма нужда от коментар .

16

Анонимен

преди 8 години

Тази, поне за разлика от Клинтън, не е спала със секретаря си и не е гръмнал скандал в целият свят. И снимките и са много далеч от провокативни. Мъжете президенти могат да си тикат... пурите където искат, ама щом е жена, не може да си показва дори раменете и краката, така ли?

15

плейблейка

преди 8 години

Плейшматка ли беше , нещо такова. Преди да нашуми тая дума в медиите на свинете Пеевски им казвахме п.ро.сти.тут.ки. Тази е първата на САЩ.

fallback