fallback

Общ преглед

Мнозина от вас може и да са забравили как беше представяна работата в годините на социализма. Други пък, млади хора, може би изобщо не са виждали подобни снимки.

Е, трудът кипи! Да живей трудът! В следващите кадри вижте работни кадри от заводи и поля в СССР преди около 50 години, а още от тях може да откриете тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

100

крадец и лъжец

преди 8 години

До :)Тази, сегашната

99

:)

преди 8 години

Това беше времето когато да работиш не беше презряна от обществото дейност. Сега в България да работиш, означава, че си ***, а да лъжеш и крадеш, че си успял човек. Оставям на вас да прецените коя България предпочитате.

98

.

преди 8 години

Доскоро работех в един завод ,който откакто е създаден по времето на социализма не му е правен и един ремонт.Целият беше потънал в ръжда ,прозорците бяха начупени , мазилката обрушена и т.н. В порутените общи помещения ,в който работниците се преобличаха имаше стара табела с надпис от рода "Трудът е необходимост и той краси човешката душа" . Работниците бяха го актуализирали с черен маркер в такт с времето "Парите са необходимост и те красят човешката душа".Парите изместиха труда като ценност

fallback