100

крадец и лъжец

преди 8 години

До :)Тази, сегашната

99

:)

преди 8 години

Това беше времето когато да работиш не беше презряна от обществото дейност. Сега в България да работиш, означава, че си ***, а да лъжеш и крадеш, че си успял човек. Оставям на вас да прецените коя България предпочитате.

98

.

преди 8 години

Доскоро работех в един завод ,който откакто е създаден по времето на социализма не му е правен и един ремонт.Целият беше потънал в ръжда ,прозорците бяха начупени , мазилката обрушена и т.н. В порутените общи помещения ,в който работниците се преобличаха имаше стара табела с надпис от рода "Трудът е необходимост и той краси човешката душа" . Работниците бяха го актуализирали с черен маркер в такт с времето "Парите са необходимост и те красят човешката душа".Парите изместиха труда като ценност

97

Анонимен

преди 8 години

Сега на някои тези кадри се виждат интересни на други вдъхновяващи, но когато години наред ден след ден те бомбандират с тези простотии от радиа, телевизии и вестници ти идва да заревеш като руски мечок подгонен с яки сопи.

96

ас

преди 8 години

когато още съществуваше това нещо наречено "морал"...

95

Анонимен

преди 8 години

Ако някой в коментарите обърка пълния член мога да го разбера. Но в заглавието? Вие неграмотни ли сте?

94

Анонимен

преди 8 години

Снимките говорят достатъчно за духовната нищета на сниманите и снимащите

93

Анонимен

преди 8 години

Подай ми ножЪТ, да нарежа хлябЪТ.

92

Анонимен

преди 8 години

Като се има в предвид бруталната цензура на всичко което се публикува в такива страни. От най-обикновен анекдот до някоя снимка. Може да се съди колко отговарят на истината тези кадри.

91

Анонимен

преди 8 години

Много хубави снимки

90

Виц

преди 8 години

По време на соца хващат един дето разказва политически вицове ,вкарват го в милицията и бой, бой...,докато обещал че повече няма да прави така.Пускат го да си върви ,но единия милиционер га спира на вратата с думите:Я чакай малко, ти защо ходиш посред лято с тези обявки с големи грайфери? Отговор:Ами нали казвате че при комунизма ще бъде мед и масло, та да не се плъзгам по маслото.

89

Анонимен

преди 8 години

Детството ми беше в тези времена-спокойно, безгрижно, игри на воля на село.Хранехме се с храна от отгледаните от баба и дядо растения и животни.Всички близки и познати бяха усмихнати, здрави и без наднормено тегло.Имаше весели празници на богата домашна трапеза, събори с духова музика и пълен площад с хора.Китното балканско селце беше подредено и чисто.А в града често се събирахме със съседите на маса, за работа, помагахме си и се уважавахме.Имах сърдечни приятели и съученици.Прекрасни спомени.

88

inatut

преди 8 години

Много още време трябва да мине, за да се изчистят комунистическите подложки.. които знаят само да пеят, да декламират и да ръкопляскат, но не знаят как се работи истински.. Да говориш за труд, без да имаш 1 ден трудов стаж, да говориш за бедност, но да седиш и да чаткаш от смартфона..

87

Анонимен

преди 8 години

Хубави картинки, но действителноста беше друга и грозна

86

Анонимен

преди 8 години

До bolbov пред такава реалност по добре в исил там са варвари но е за предпочитане пред световен комунизъм

85

Анонимен

преди 8 години

До ХА-ХА-ХА !Да и затова майките плашеха децата си с думите.. учи сине инак ше работиш на постройката....а сайдера се писа слепок за да скатае казармата!

84

bolbov

преди 8 години

Руснаци реализираха поквариха и унищожиха великата идея за комунизъм. Ще бъде ден .Ден на световен комунизъм.Борете се и чакайте Слънце ще изгрее над цялата планета

83

Анонимен

преди 8 години

А сега как е да живее мизерията .Такива статии не се пишат в момента .Никога в многовековната си история България не е била на такова дередже.

82

Анонимен

преди 8 години

10-15% от хората са демократи и продажници, истинските виновници да няма българи в България. Да ги унищожим, като хелбарки

81

Анонимен

преди 8 години

вижте снимки на градовете си, парковете и т.н. от 80-те и ги сравнете със сега. Скоро и българите в България само на снимка ще ги гледате..