fallback

Пищни, но поувиснали форми, сбръчкана кожа, съсухрени меса - всичко това може да бъде видяно на необичайния календар, заснет от персонала и редовните посетители на кръчмата Магнит Тавърн в Бостън, Линкълншър.

Календарът вече е окачествен като най-лошия във Великобритания, пише в. "Дейли експрес".

Моделите - между 23 и 67 години, са позирали голи.

Всъщност най-ужасният календар е направен с добро сърце, като всички участници са застанали пред обектива с благотворителна цел. Клиентите на заведението, проявили достатъчно храброст, за да закупят нестандартния календар за 2016 г., могат да избират между женски и мъжки вариант.

Сред жените модели се откроява пищна гола млада дама, седнала пред една от масите в заведението и поставила едрия си бюст върху нея. По-възрастна нейна посестрима позира права с шалче на футболен клуб, прикриващо поувисналите й гърди. Друга посетителка прикрива гръд с празнични гирлянди.

Средствата от продажбата на календара ще бъдат предоставени за закупуването на въздушни линейки.

Вижте тук нетрадиционните модели
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Анонимен

преди 8 години

А, ако манекенките не използваха фотошоп дали щяха да изглеждат много по-различно? На снимките се виждат напълно нормални хора, които са имали куража да се покажат такива каквито са без фотошоп. Така, че евала на хората, лично аз не бих имала кураж да се снимам така.

20

Анонимен

преди 8 години

Много са си нормални хората, какво им е грозното бе ?!Хора от реалния живот, а не гумирани и напушени духавалки.

19

Анонимен

преди 8 години

Саше, стига с тези глупави заглавия търсещи сензация. DE никъде не пишат, че това е най-лошия календар. Ама, я качи и ти една снимка, ей така - благотворително, че да видим големите ти достойнства, стига само *** драсканици и нескопосани преводи.

fallback