21

Анонимен

преди 8 години

А, ако манекенките не използваха фотошоп дали щяха да изглеждат много по-различно? На снимките се виждат напълно нормални хора, които са имали куража да се покажат такива каквито са без фотошоп. Така, че евала на хората, лично аз не бих имала кураж да се снимам така.

20

Анонимен

преди 8 години

Много са си нормални хората, какво им е грозното бе ?!Хора от реалния живот, а не гумирани и напушени духавалки.

19

Анонимен

преди 8 години

Саше, стига с тези глупави заглавия търсещи сензация. DE никъде не пишат, че това е най-лошия календар. Ама, я качи и ти една снимка, ей така - благотворително, че да видим големите ти достойнства, стига само *** драсканици и нескопосани преводи.

18

Стоун Хард

преди 8 години

Абе друго си е наелонова тцица и джуки като кокоше дупе! И с татус на челото "умна муделка" ;) Еваларка на хората, имат си самочувствие, работят за добра кауза!

17

Анонимен

преди 8 години

Да жестоката реалност не винаги е лъскава да не кажем почти никога. Ако искате да сте лъскави купувайте, купувайте това което ви се рекламира. Ще сте сте лъскави но щастливи кой знае. Щастието си е лично ваш персонален проблем.

16

Анонимен

преди 8 години

Не е ясно за карендара ама снимките са си на нарвалти фопаА каузата е супер

15

Анонимен

преди 8 години

Всичко лъскаво е фотошоп.Не се харесва естественото, защото сме привикнали към фалша.

14

Анонимен

преди 8 години

Всички които не виждат нищо нередно в тези снимки им пожелавам тези англо-саксофонски че..пове да минат през техните домовепрез новата 2016.Да оправят децата им, жените им и т.н.

13

Анонимен

преди 8 години

От днИес.бИе гИе ви поздравяват с Коледа и поздрава ЗдравейтИ пИ..далИ.А на тоя гей който три постовете да го набутам на майка му в устата!

12

И

преди 8 години

Кое по-точно е грозното ?това са напълно нормални хора ,от истинския живот ,а не силиконови моделки и *** мачовци...И евала за каузата ,за която даряват парите,браво !!!

11

Анонимен

преди 8 години

На пък тази на снимката ми се вижда доста секси. Със сигурност е по-добре отколкото някоя с пластмасови тситси. Напълно естествени с хубава форма, макар и леко увиснали, но аз си харесвам леко увиснало пред изкуствено стегнато.

10

АК-47

преди 8 години

До Анонимен 11Аз също не виждам нищо грозно в снимките. Напротив, хората са така лъчезарно усмихнати, толкова са естествени, без капка фалш. И каузата е много добра. Това са хората, с техните мили недостатъци, но с голями сърца.

9

Бочко

преди 8 години

Няма по-красиво от естественото ! Предпочитам жени с естествени форми дори и виснали отколкото силиконки

8

Анонимен

преди 8 години

Нищо грозно не виждам в календара. Нормални хора, които дори са симпатични.

7

Анонимен

преди 8 години

До Румбовсъщност -не.дебели са и/или отпуснати -не изглеждат добре,нито секси.Нямат секси стегнати тела -вътрешно се потупвай по рамото че ''мъжете на възраст'' изглеждат добре.:)))

6

Анонимен

преди 8 години

ох, мама

5

DO Александър Попов

преди 8 години

Сигурен съм че ти си с перфектно тяло.... Селска буца недодялана! Кат ти гледам снимката, най-вероятно се дървиш точно на такива снимчици!Онанист безхаберен.

4

Румбо

преди 8 години

Маашааалаа,къзъм!Много материал за любителите на BBW...(хи-хи)Интересното е,че мъжете изглеждат съвсем прилично за възрастта си.

3

петрова

преди 8 години

До Видялаз пък виждам нормални хора с нормални тела.даже някои от мъжете са си доста добре.нямат напомпани мускули и са си напълно естествени

2

мда

преди 8 години

Увиснали неувиснали все тая прочетете за какво са отишлите парите... КОгато направите така че и тука да има въздушни линейки може да се присмивате дотогава шшшшш тихичко от коневръза :)