Снимка: Reuters
fallback

Неизвестен щастливец спечели 60 милиона канадски долара (около 43,3 милиона долара) от лотария в Канада, съобщиха организаторите.

Късметлийският билет от популярната игра "Лото-Макс" бил продаден в град Мисисага, провинция Онтарио. Печелившите числа са 5, 8, 9, 12, 22, 39 и 45.

Още 8 "щастливи" билета донесли големи печалби от по 1 милион канадски долара (722 хиляди долара), съобщава БТА.

Най-големият джакпот в историята на Канада, 64 милиона канадски долара (49,5 милиона долара), бе спечелен през октомври тази година, отбелязва ТАСС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 8 години

До CleoАбсолютно прав си. И в България единствения, който печели от това е собственикът на Националната лотария. А народът търка ли, търка.... Мъка!

12

neo5

преди 8 години

Друг събира плодовете на труда му. Затова по-правилно е така: не трупай, парите са средство за живот, използвай ги всеки ден."

11

neo5

преди 8 години

Любовта към парите е коренът на всякакво зло. (1 Тимотей 6:10)А ако някой си мисли, че като забогатее всичката ще му е наред, жестоко се лъже! "Някой си мисли, че като има пари, може да си купи и любов, но това е вятър работа. Любов с пари не се купува. Или пък си мисли, че като стане богат, всичко ще му е наред, но и това не е вярно. Работи, работи човекът, трупа пари и вещи и после вземе, та умре и остави всичко на друг. Който много събира, никога не го използва.

fallback