Снимка: Архив Булфото
fallback

Експерти на онлайн агенцията за пътешествия Tripsta са класирали най-популярните туристически направления сред руснаците през 2015 година. В списъка България е на една от челните позиции, съобщи "Рамблер.Путешествия".

Сред най-посещаваните от туристите руски градове са Москва, Санкт Петербург и Симферопол.

Най-популярната чужда дестинация сред руснаците е Испания. Германия е на второ място, а на трето е Чехия.

В топ 5 са също България и Гърция. Експертите поясняват, че популярността на тези държани се дължи на топлия климат, морето и интересните екскурзионни програми.

Много по-рядко, отколкото през 2014 година, руснаците са пътували до Украйна, Австрия, Израел и Турция.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 8 години

Не чакайте руснаците вече , като един път сте ги изгонили. Не може цялата наша управленска мафия да говори против Русия и Руснаците да дойдат в България. Ще отидат по Ривиерата и Гърция , но тук няма да дойдат, защото цените ни са като в Запада, а джебчии ги крадат, никакво обслужване по хотелите . Руснаците са горди хора със жизнен стандарт , за който ние с продажните ни политици може само да мечтаем."Бизнесмените " със крадени от народа пари направиха хотели, които ще летуват само с родата си.

17

Васо

преди 8 години

Няма ден без новина на тази тема. И нещо за Турция. Те, Русия и Турция са като Слънце и Луна за нашата държава.Комплексари сме си и от това няма да се отървем. Ама дори и да проявим малко воля и желание, непрекъснато ни връщат в "правия път" журналисти и гламави управници. То не бе туризъм, то не бяха потоци, то не бяха хъбове. Никой не пише и не показва какво и как да произведем, продадем, и получим пари. Само ни подсещат, че некому все трябва да робуваме и ръка целуваме, че и по друго място.

16

Анонимен

преди 8 години

Ходете си в Испания, а към България не поглеждайте никога! Аман от повръщащи и пикaeщи в храстите братушки по курортите!

fallback