Снимка: outnow.ch

Наложено схващане е, че жените са тези, които копнеят за стабилни отношения и бяла рокля, докато мъжете са точно на противоположния полюс – радват се на неангажиращите афери и изпитват ужас от мисълта, че някога ще се оженят.

Разбира се, тези клишета не са се появили случайно. Дори твърденията да са леко пресилени, факт е, че един мъж много по-трудно се решава да има наистина сериозна връзка.

Ако в момента вие се намирате по средата на точно такава драма - "Иска ли той да бъде с мен?", разберете кои са знаците, доказващи, че половинката ви вече е готова да използва "ние", вместо "аз".

Той ви запознава с родителите си

Вече може да бъдете наистина сигурни – след като партньорът ви е пожелал да се запознаете с родителите му, значи той гледа сериозно на вашите отношения. Срещата с родителите е важен момент във всяка връзка. Вече всичко е официално, дори с „благословия“.

Той не се опитва да ви "крие"

След като половинката ви иска да го придружавате на много и различни места, значи той е готов да ви въведе във всяка сфера на живота му. Това е добър знак, защото означава, че приема вас и връзката ви сериозно. Означава, че го интересувате и че определено има чувства към вас.

Той е готов да направи промени заради вас

Когато един мъж мисли, че е обвързан сериозно, той е готов на промени в името на любовта. Така че, ако виждате, че половинката ви се съобразява с вас и прави повече компромиси, това определено е добър знак.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase