Снимка: Кадър Youtube
fallback

Един човек загина, а цяла сграда изгоря, след като японец погрешка хвърли все още горяща клечка кибрит в кошче за буклук. Всичко това се излъчвало на живо от апартамента на мъжа, тъй като той стриймвал в YouTube.

Пламъкът тръгнал от кошчето му за буклук, където японецът хвърлил клечка кибрит, за която не разбрал, че все още гори. Така малкият пламък бързо излязъл извън контрол. В коша за боклук имало картонена кутия, пластмасова купя и одеяло, което допълнително улеснило огъня.

В края на видеото се вижда как мъжът прави отчаян опит да загаси огъня с картонена кутия - отново неуспешно.

Камерата е запечатала как стаята, от която се излъчва на живо, набързо се изпълва с дим, а накрая и с оранжеви пламъци. Вижте и самия инцидент!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 8 години

Тоя докато се натутка стана зорлен пожар. Тези хора *** ли са, не разбирам. Кво гледа пламъка половин час. И ще го остави да си гори, докато той напълни някакъв ТАС с вода. Човешката глупост наистина е безкрайна.

15

Анонимен

преди 8 години

Уфф. Значи, аз лични мокря клечката след като изгася. Никога не ми е и минавало през ума да я хвърля ГОРЯЩА просто яй така в КОША С ХАРТИЯТА! Ама явно по-важно е бил стреама и ютюба и лайковете, които получава, отколкото логичната мисъл, ако е имал такава изобщо. Жалко че е починал друг човек, а не този ***.

14

M

преди 8 години

Марийче, май всички редактори там сте "по грешка". Елементарни граматически познания ви липсват, направо е срам. Допитай се до подходящия речник и виж как се пише.

fallback