Снимка: escortzone-dubai.com
fallback

Разследване на сръбски медии за износ на ВИП проститутки в ОАЕ стигна и до България. Комшиите разкриха сайта, чрез който богатите шейхове си поръчват свежа плът. Момичетата са предимно от Източна Европа.

Родната хубост е представена от Милана.

Под снимките си в "розовия" сайт 20-годишната българка се е описала като висока 171 сантиметра, 59 кг, с перфектни мерки – 94-71-93, руса, със сини очи, владее английски.

Милана не се свени да предлага всичко – с жени, с мъже, с двойки, с обратни или транссексуални. Услугите си Милана сама определя като "Super Full'. Отбелязала е дори, че пуши, но не по време на сеансите. Българката живее в Дубай. В сайта са оставени и координати.

Сръбските медии вече съобщиха, че в момента хитът на пазара за плът е масов износ ОАЕ, пише "Стандарт".

Мераклииките заработват по 1000 евро на ден. Пътят им до Дубай или Абу Даби не е директен. Има посредници, без които "кариерата" няма как да потръгне.

Обикновено търговците на плът набелязват елитните компаньонки по кафаните на Белград, очевидно и на съседни столици. Силиконови устни и гърди, тунинг на тялото, предизвикателни поли. Всичко това е в плюс за работата. Те се тестват първо при чужденци в родината им. Ако минат "изпита", заминават при сърби в ОАЕ.

Повечето компаньонки са прикрити като манекенки. Ревюта има два пъти годишно. През останалото време хиляди момичета от цял свят заработват като проститутки. Най-скъпо се плаща за перверзии. Надницата може да удари 2000 евро на ден, припомнят в Белград.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

48

Анонимен

преди 9 години

Пролетта настъпва с пълна сила - толкова е красиво навън! Излезте и се наслаждавайте на разцъфналите дървета и свежата зеленина.

47

Анонимен

преди 9 години

Със същото име и друга снимка се представя и друга. Има и двойки българи предлагащи услуги...

46

Анонимен

преди 9 години

На повечето не им се работи. Пазара на труда сега, реалния такъв без връзки и протекция е трагичин. Работя за жълти стотинки, но няма начин това е положението, но има жени които не могат да се унижават да стават рано и да работят за тези пари. Не искат лишения...и това е лесния начин, но това е до време, а после...богат мъж и легенди как са работили и днес са успели работодателки.

fallback