48

Анонимен

преди 9 години

Пролетта настъпва с пълна сила - толкова е красиво навън! Излезте и се наслаждавайте на разцъфналите дървета и свежата зеленина.

47

Анонимен

преди 9 години

Със същото име и друга снимка се представя и друга. Има и двойки българи предлагащи услуги...

46

Анонимен

преди 9 години

На повечето не им се работи. Пазара на труда сега, реалния такъв без връзки и протекция е трагичин. Работя за жълти стотинки, но няма начин това е положението, но има жени които не могат да се унижават да стават рано и да работят за тези пари. Не искат лишения...и това е лесния начин, но това е до време, а после...богат мъж и легенди как са работили и днес са успели работодателки.

45

Селяк

преди 9 години

Сърби пишат "истина" за българи!? Изумен съм. Иначе секс индустрията в Дубай е сериозна - всяка жена (движеща се сама) бива питана каква и е цената. И сърби контролират снекс индустрията в Дубай - е тия доста насериозно са се взели.

44

Анонимен

преди 9 години

Това не е ли травестит или някой, който си е сменил пола?

43

Анонимен

преди 9 години

В сръбско май имаше едни такива колежи още преди зората и след дипломирането с добра диплома естествено добър контракт щом по кафаните ги броят,значи ги бройкат и мила на,мила дай за после,мили на или дръж,мили чао,бай бай чичко тревичко.

42

Лимана

преди 9 години

това на снимката травестит ли е?

41

дидо

преди 9 години

По принцип източно европейките са всеядни.. Но май нашенките са най-всеядни - куцо, кьораво, коне... Може би защото сме били 500г по турско робство и те вече сами си търсят джагали..

40

Лала

преди 9 години

Има *** защото има търсене. Всичко зависи от пазара! Някои жени са с висока сексиалност и слаби в главата а на други ръцете им са били извивани, емоционално премачкани и принудени да го правят с години!Доколкото са доброволни *** защо не! Това е което търси примитивният мъж, само плътски удовоствия, по добре при *** отколкото да изнасилва!

39

До Гнууус

преди 9 години

Жените българки или не са такива каквито ги направят мъжете! Ако в една държава жените стават масово *** то е защото мъжете са смотани. Слаби мъже слаба държава!

38

До Веселин Узунов

преди 9 години

***!

37

демократ

преди 9 години

Разгледах ги. Рускините са на 1-о място в професията..ха.ха

36

Анонимен

преди 9 години

Made in BG

35

51

преди 9 години

Tozi ne6tasnik imax v predvid !!!

34

Do 54

преди 9 години

Ti si edin palen ne6tasnik !

33

Анонимен

преди 9 години

Ако преживее катарзис може да стане и премиеркя.

32

Веселин Узунов

преди 9 години

Толкова пари за дирник не давам.Е от сиропиталището и интерната за блузка от втората или кило мандаринки и карам ски в храстите.Оххх Котьо! Последният път минах с едни стари обувки дето ги взех пред вратата на съседната къща.

31

Анонимен

преди 9 години

Може някой ден да се разкае публично. И да стане депутатка. ;)

30

Гнуууус

преди 9 години

Българките са най-големите *** на света. Подлагат се на всякакви и друга *** за пари.Бълкарките мечтаят от деца за брак с чужденец. Дори и да е най-гнусния ***, важното е да е чужденец.Ужасно *** жени са нашите ! Нямат аналог в света по простотия и лакомия. За пари са готови на всичко.Затова малка България е 1 износител на *** за целия свят.

29

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен - Смешното тук е лицемерието на обединените араби...Нищо смешно няма. Дубай е космополитен град. Има всичко, под контрол. Тази си е заела там мястото на презряна и няма да мръдне от това състояние. Може да "изкарва", обаче най-малко 50% е длъжна да дава на спонсора. В противен случай моментално къш от ОАЕ. Ако това е повод за завист... Има доста случаи на далеч по-добра реклама на България в Дубай чрез уважавани професионалисти отколкото този мизерен пример.