fallback

Общ преглед

Мъжете често обичат да се шегуват с жените по повод способността на дамите да шофират автомобил. И макар според статистиката по-голямата част от тежките катастрофи да стават по вина на мъже шофьори, клишето за уменията на жените зад волана остава все още популярно.

В следващата галерия ще ви покажем част от странните действия на някои жени зад волана, който предизвикват усмивки сред останалите участници в движението. Макар и в някои снимки положението никак да не е за смях.

Насладете се на снимките от следващата галерия, а още подобни снимки може да откриете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 9 години

Сн.17...когато ти идва от вътре...

19

Анонимен

преди 9 години

За сега наблюдавам само епилирани мъже, с обички и герданчета, почистени вежди, бягащи от казармата и мрънкащи за повече внимание. Някой изкуствено да им го е налагал? Или татуирани *** с вродено чувство на превъзходство, защото били мъже? А третирането на жените като сексуални предмети? Смесването на пол и умения, на пол и превъзходсто, основано на пол има в статията.

18

Сър Пичук

преди 9 години

До за сър ПичукБоли ме фара за политическата коректност. И, ако си забелязал/а/ аз не говоря за полово обусловени умения. А за разлика между половете. Унифицирането им е изкуствено наложено. И като такова няма да оцелее...

fallback