fallback

Общ преглед

Все повече жени в днешно време, водени от желанието за вечна красота, прибягват до услугите на пластичната хирургия. Козметичната индустрия обаче не остава по-назад и също предлага все повече възможности за скриване на тези черти, които жената не харесва.

В следващата галерия ще видите работата на прочутия ливански гримьор Самер Хузами, който определено прави чудеса и преобразява с помощта на четка и грим своите сънароднички.

Самир е определян като "пластичен хирург с четка", вместо скалпел. Погледнете работата му и наистина ще разберете защо. А още негови творения може да откриете тук.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

БЕЗРАЗЛИЧЕН СЕКСИСТ

преди 9 години

До ===Ох, има ли смисъл, да ти отговарям/не, че го искаш/, и на тази тема?Но, нали си ми, слабост!Ако психиатър, не пие и прочие вещества, как ще издържи. Обременението на пациенти те си?Като психиатър, в превенцията помага. Доколкото може иначе!

15

===

преди 9 години

Има един дето го водят за много вървежен автор Калин Терзийски. Викам си дай да се вкарам в час със съвременото бг творчество и да прочета нещо от него. Седях и се чудих между две книги. Едната я нарекъл Алкохол, а другата Лудост. Избрах втората. Алкохолизиран психиатър в болница за полудели. Втора книга от този няма да прочета. Самият доктор, г-н Терзийски не ме убеди, че е някой, който може да излекува нито лудост нито алкохолизъм. Толкова за психиатрите и -лозите.

14

БЕЗРАЗЛИЧЕН СЕКСИСТ

преди 9 години

До Анонимен17Вече си, уредих час. За изслушване в Александровска, утре мога да отскоча, и до Курило.Но в Суходол, при интоксикираните. Май-най ще ми отива!

fallback