16

БЕЗРАЗЛИЧЕН СЕКСИСТ

преди 9 години

До ===Ох, има ли смисъл, да ти отговарям/не, че го искаш/, и на тази тема?Но, нали си ми, слабост!Ако психиатър, не пие и прочие вещества, как ще издържи. Обременението на пациенти те си?Като психиатър, в превенцията помага. Доколкото може иначе!

15

===

преди 9 години

Има един дето го водят за много вървежен автор Калин Терзийски. Викам си дай да се вкарам в час със съвременото бг творчество и да прочета нещо от него. Седях и се чудих между две книги. Едната я нарекъл Алкохол, а другата Лудост. Избрах втората. Алкохолизиран психиатър в болница за полудели. Втора книга от този няма да прочета. Самият доктор, г-н Терзийски не ме убеди, че е някой, който може да излекува нито лудост нито алкохолизъм. Толкова за психиатрите и -лозите.

14

БЕЗРАЗЛИЧЕН СЕКСИСТ

преди 9 години

До Анонимен17Вече си, уредих час. За изслушване в Александровска, утре мога да отскоча, и до Курило.Но в Суходол, при интоксикираните. Май-най ще ми отива!

13

===

преди 9 години

17, не ходя по психиатри или психолози, защото после ще трябва да търсят спешна извънземна помощ. Така осъществявам превенцията за въобразилите си, че могат да разбират човешката същност от четене на книжки и опит с неспособни да се справят с реалността си хорица, които биват надрусани с хапове, за да се затвърди за пореден път, че "експертите" не вдяват нищо от душа и си играйкат на дофтурлък. Извънземните поне разбират от енергии. Човешките хапове за тях са джънк фууд за замазване на безсилие.

12

Todd

преди 9 години

И после разправяйте как мъжете били измамници :)

11

Анонимен

преди 9 години

Сексистът и общуващата с извънземни да потърсят спешна психиатрична помощ ;)

10

БЕЗРАЗЛИЧЕН СЕКСИСТ

преди 9 години

До ===Запомни едно, не желая да ти се подигравам!Радвам се, че мога да обменя, и едно просто изречение.С душе-умоподобно същество.Иначе...*** и 100-години скука, еднообразие и самота!

9

БЕЗРАЗЛИЧЕН СЕКСИСТ

преди 9 години

До ===Всъщност, епитета беше-***/ци/!

8

БЕЗРАЗЛИЧЕН СЕКСИСТ

преди 9 години

До ===Нарече ме ***/с лекота/, с това ме обиди!А, аз толкова уважавам, душевността ти.! Това, че не си:осъдена, мъртва душа!

7

acapulko

преди 9 години

Тежкият грим и приятният вид са два напълно противоположни полюса . Но ако сте чалгарка това правило може да го игнорирате и спокойно да си излеете една кутия с боя на главата , ваши къркан обожател пак ще ви "аресва" . А относно снимките ,веднага се вижда че са манипулирани : няма как само с грим да се стесни нос или челюсти, това е фотошоп .А момичетата преди гримирането преднамерено са снимани зле и са осветени лошо, за разлика от втората снимка. И са "загрозявани" пак с фотошоп.

6

БЕЗРАЗЛИЧЕН СЕКСИСТ

преди 9 години

До ===Офф, Виж не желая да те уча. Няма нужда да ме обиждаш. Не изпитвам лоши чувства, към тебе-а напротив!Внимавай, с този наркотик, и аз минах,през него....Накрая на кораба, ще разбереш, че извънземните, са просто. Едни зли демони, подобни на морските сирени.Но спасение, дали ще намериш?

5

БЕЗРАЗЛИЧЕН СЕКСИСТ

преди 9 години

До ===Лелино интелекта, при тебе е достатъчно подтиснат!Оцеляването в рамките, на този свят. Става само, при твоите ***. Метаморфозирай, в техен образ и подобие. Ако можеш.Иначе мъка!Както и да те мажат, дали ще си чудесна, одобрена, и сама одобряваща се, вече е.....

4

Анонимен

преди 9 години

Гримът е супер неестествен, какви са тези дебели вежди? Да не говорим, че имат и изкуствени мигли. Абе грозна история

3

до ===

преди 9 години

Има ли нещо, срещу което няма да се обявиш? Всеки има право да прави каквото иска със себе си, колкото и да не ти харесва.

2

Анонимен

преди 9 години

Всичките момичета имат хубави и правилни черти.Гримът просто помага те да бъдат подчертани и изразени.Ако нямаш правилни черти, гримът изобщо не може да ти помогне.

1

аааа

преди 9 години

Гримът винаги е бил скритото оръжие на една жена. Въпросът е "Колко пари отиват за превъоръжаване".