fallback

Общ преглед

Илдико Неер е унгарска фотографка, която често пътува и заснема горски пейзажи. Тя признава, че нейната страст са горите и нейното място е сред дърветата и самотните пътеки. Нейните фотографии са едновременно романтични и идилични, но изглеждат и малко мрачни.

Разгледайте ги в галерията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

sallaadin

преди 9 години

Solitude in Middle Earth...

7

Изчезващ вид

преди 9 години

Не остана гора г-н лесовъд! Кого браните? Гърци и турци си пазят горите, купуват на изгодни цени от българската дърв. мафия и потриват ръце...А в нашата татковина бог високо,цар далеко...разграден двор! И каква наглост, да отрича варваската сеч и съсипване на горите като една от основните причини за пороите!Заедно със лошото стопанисване на стените и неадекватно управление нивото на язовирите! И непочистените речни корита...Това са причините за потопите.Не е климата, не е Дания, не е Иван Костов

6

Изчезващ вид

преди 9 години

...Сече се много по голям процент от разрешения, влиза се в съседни площи,извън разрешената...и това е т.нар. законна сеч, а това,че на много места горските органи не упражняват контрол и превенция върху бракониерите? Лъже се нагло за състоянието и площа на останалите гори в България.Лъже министърът нагло,че изсичането за година бил 1% от наличните площи!Вие по-добре знаете какво представляват като площ стотици хиляди кубици, всяка година,натоварени на големи камиони и кораби.

fallback