8

sallaadin

преди 9 години

Solitude in Middle Earth...

7

Изчезващ вид

преди 9 години

Не остана гора г-н лесовъд! Кого браните? Гърци и турци си пазят горите, купуват на изгодни цени от българската дърв. мафия и потриват ръце...А в нашата татковина бог високо,цар далеко...разграден двор! И каква наглост, да отрича варваската сеч и съсипване на горите като една от основните причини за пороите!Заедно със лошото стопанисване на стените и неадекватно управление нивото на язовирите! И непочистените речни корита...Това са причините за потопите.Не е климата, не е Дания, не е Иван Костов

6

Изчезващ вид

преди 9 години

...Сече се много по голям процент от разрешения, влиза се в съседни площи,извън разрешената...и това е т.нар. законна сеч, а това,че на много места горските органи не упражняват контрол и превенция върху бракониерите? Лъже се нагло за състоянието и площа на останалите гори в България.Лъже министърът нагло,че изсичането за година бил 1% от наличните площи!Вие по-добре знаете какво представляват като площ стотици хиляди кубици, всяка година,натоварени на големи камиони и кораби.

5

Изчезващ вид

преди 9 години

ЛЕСОВЪДА Какви лъжи уе,как не ви е срам да се правите на луди?!Очите ви на *** ли са,къде са?Ти и още 20-30 твои колеги ако сте честни, къде сте тръгнали да браните прогнилото до мозъка на костите горско-стопанско съсловие?! На вас ли да обяснявам как се одобрява и пуска сеч в проценти,които самият горски благоволи, или не благоволи да разпише, според едни други "фактори" които съпътсват процеса на разрешителни и т.н.И как покрай "сухото гори и суровото" т.е. сече се много по голям процент..

4

Мммм

преди 9 години

Много добре но почти всички снимки за доста обработени с фотошоп. Забележете снимка 12. Дърветата от едната страна са огледални на дърветата от другата страна. Моля по-наблюдателните да посочат и други подобни примери.

3

лесовъд

преди 9 години

Да внимава да не я види проф.Константинов, че ще измисли някоя гнусна лъжа! Математика е време да се извини на всички лесовъди и СБЛ да си влезе в ролята и да обясни нещата! Никой началник освен зам.министъра не смее да приказва.

2

Анонимен

преди 9 години

Браво !!!

1

Анонимен

преди 9 години

Великолепни!