Кандидатките за короната. Снимка: Playboy
fallback

Победителката в най-популярния и обсъждан конкурс за сексапил у нас – Playmate of the Year, ще подкара нова кола като награда за първото си място, обявиха организаторите от списание Playboy.

Финалът на конкурса ще бъде на 27 януари в столичния :PM club, а водещ ще бъде радио и тв водещият Митко Павлов.

Девойките, които достигнаха до финалната права в надпреварата, бяха избрани от жури, в което влязоха главният редактор на списанието Христо Запрянов, Мис България 2006 Славена Вътова, актьорът Калин Сърменов, миналогодишната подгласничка Биляна Евгениева и фотографът Ивайло Станев.

Мнението на комисията ще има 40-процентова тежест при разпределянето на призовите места, поясниха организаторите. Останалите 60 ще бъдат разпределени между онлайн гласовете и изпратените SMS-и за всяка претендентка.

Сигурните категории, в които ще бъдат излъчени победителки, са Miss Playboy.bg, PlayStar of the Year, PlayGirl of the Year, както и най-желаната корона – Playmate of the Year.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Анонимен

преди 9 години

Не че нещо, но им гледах снимки, които не са обработени...ами не изглеждат така.Просто по тези конкурси се явяват само момичета, които искат да докажат нещо пред себе си.

23

до 25

преди 9 години

Сори, ама съм бил с моделка. Наистина никой в главата. По цял ден се занимаваше с външния си вид и нищо друго, пред телевизора, който беше денонощно на фешън канала. Бяхме заедно почти 6 месеца. Не стана, колкото и да беше красива.И не, аз не наричам к*ви жените, които спят с всички останали освен с мен. Наричам к*ва жена, която ще легне с мен на първа среща. А такива - бол.

22

Анонимен

преди 9 години

Абе като ги гледам миските,ми иде или да обърна резбата,или да забърша някое наистина красиво момиче от улицата

fallback