Снимка: Булфото, архив

След като бе обявена дата за новия спектакъл на Майкъл Флетли – Lord of the Dance: Dangerous Games, в София на 3 октомври, днес стана ясно, че на шоуто ще се насладят и зрителите в Русе.

Домакин на второто представление ще бъде Арена Русе на 4 октомври следващата година. Билетите влизат в продажба от днес в мрежата на Еventim, а цените на билетите са между 15 и 70 лева. Има и ограничено количество пропуски, които ще струват 100 лева, съобщиха организаторите от Loud Concerts.

В Lord of the Dance: Dangerous Games отново се залага на сагата за борбата между Доброто и Злото. Музиката, ефектите и фантастичните елементи само подчертават изключителното изпълнение на солистите и останалите танцьори от трупата.

Lord of the Dance счупи всякакви рекорди, като шоуто е гледано е от 60 милиона  души в 60 различни страни на всеки континент. Разпродадени са рекордните 21 дати на стадион Уембли в Лондон, най-много публика събира в Будапеща - 100 000.

Новата зала на русенци е с капацитет от 5 100 седящи места, а при концерти капацитета може да достигне до 8 000 посетители.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase