Снимка: VOGUE ENFANTS

Деветгодишната Кристина Пименов е най-малката модна звезда в света, а наскоро в интернет беше обявена за „най-красивото момиченце в света“. Детето има меденоруса, дълга коса, лазурно сини очи и съвършени черти на лицето, а ангелската ѝ хубост е неоспорима.

Тя се е снимала за Vogue, дефилирала е в ревюта на Roberto Cavalli, Dolce & Gabbana, Armani, Benetton и др.

Майка ѝ е неин мениджър и управлява интернет профила ѝ в социалните медии, като редовно поства снимки на хубавата си дъщеря в Instagram, където Кристина има над 300 хиляди последователи.

Снимките на красивото момиченце често предизвикват смущаващи коментари за това, че са твърде похотливи и че детето е твърде малко, за да бъде превръщано в сексуален обект.

Момиченцето е родено в Москва, Русия и работи като модел от тригодишна възраст.Майката на Кристина – Гликерия Широков е бивш модел, а баща ѝ – Руслан Пименов е бивш футболист, който игра за Русия по време на Световното първенство по футбол през 2002 г.

Кристина има и по-голяма сестра Наталия, която е на 15 години и учи в Англия. Освен успехи като модел, 9-годишното дете се изявява и като талантлива художествена гимнастичка, както става ясно от профила ѝ във Facebook.

Сред критичните коментари към малкия модел и по-точно към родителите му има такива, че я снимат с прекалено тесни и къси панталони, че детето прилича на зряла жена, че снимките ѝ не са невинни и детски, а са пошли и др.
Майката на Кристина бързо изтрива всички неуместни коментари за дъщеря си в социалните мрежи и явно няма никакво намерение да прекъсне моделската кариера на невръстната си дъщеря.

Вижте снимки на красивото дете в галерията на Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase