fallback

Общ преглед

Лидерите и ръководителите на големите държави винаги са били във фокуса на фотографите.  Срещи, церемонии, приеми, а когато става дума за архивни снимки, интересът е още по-голям.

В следващата галерия ви представяме трима от лидерите на СССР – Йосиф Сталин, Никита Хрушчов и Леонид Брежнев, в няколко кадъра, които определено си заслужава да видите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Румбо

преди 9 години

Мнение на Брежнев за Хонекер:"Посредствен политик,но се целува добре!"

25

acca

преди 9 години

до 18 - че си млад социалист с девствен мустак е ясно. Предполагам си чакал 15 години по списък да си получиш компютъра, от който пишеш, а интернета го ползваш от някоя почивна станция на черноморието. Живо ме интересува ходиш ли на бузлуджа да пориш млади активистки? Искаш ли да се споразумеем - аз ще ти дам 50 лева, а ти ще прочетеш "Един ден на Иван Денисович" на Солженицин.

24

Анонимен

преди 9 години

Ако не се лъжа Брежнев беше 2 или 3 пъти герой на Народна република България.Тази му слабост към дранкулките беше добре експлоатирана от Тодор Живков.Затова в България акостираха дневно минимум 50 до 70 кораба в бургаския залив носещи петрол на безценица и суровини стигащи до всички малки и населени места и създаващи поминък.С идването на Горбачов на власт това рязко престана. На 10.11.1989 стана тя каквато стана.

fallback