26

Румбо

преди 9 години

Мнение на Брежнев за Хонекер:"Посредствен политик,но се целува добре!"

25

acca

преди 9 години

до 18 - че си млад социалист с девствен мустак е ясно. Предполагам си чакал 15 години по списък да си получиш компютъра, от който пишеш, а интернета го ползваш от някоя почивна станция на черноморието. Живо ме интересува ходиш ли на бузлуджа да пориш млади активистки? Искаш ли да се споразумеем - аз ще ти дам 50 лева, а ти ще прочетеш "Един ден на Иван Денисович" на Солженицин.

24

Анонимен

преди 9 години

Ако не се лъжа Брежнев беше 2 или 3 пъти герой на Народна република България.Тази му слабост към дранкулките беше добре експлоатирана от Тодор Живков.Затова в България акостираха дневно минимум 50 до 70 кораба в бургаския залив носещи петрол на безценица и суровини стигащи до всички малки и населени места и създаващи поминък.С идването на Горбачов на власт това рязко престана. На 10.11.1989 стана тя каквато стана.

23

Зиновиев

преди 9 години

Браво на Брежнев!

22

Анонимен

преди 9 години

Нали сега ценностите били ***. Да де, ама като гледам снимка 8, те не са от сега :))

21

една

преди 9 години

не може да се отрече достолепието и обаянието, което Брежнев излъчва. изключително красив мъж, не като някои наши президенти-офшорски.

20

еех ребятаааа

преди 9 години

И все таки,какие та молодци! К-П-С-С - Б-К-П! Ура товаришчи!

19

Анонимен

преди 9 години

Какво да им гледам на съветските лидери *** до един! От 1917г. е*ават майката на Руската империя....

18

Анонимен

преди 9 години

На снимка 3 ТОДОР ХРИСТОВ си оправя чистачките на колата...

17

Анонимен

преди 9 години

"Написах в google "king leopold congo" и да, видях ги снимките на децата с отрязани ръце. А не ти ли направи нещо впечатление? Например, че става дума за ***, които са били роби, а не за коренното население?"...Объркал си се нещо, не си доразрбал. Не са роби, а коренно население. Цивилизованите европейци са отишли в техните земи в Африка и там са ги третирали като животни и са рязали ръцета на децата които не си изпълняват нормата. През 20ти век.

16

Анонимен

преди 9 години

Така е, монголоидът Ленин, грузинецът Сталин-Джугашвили и украинецът Хрушчов са свършили доста мизерии спрямо народите на тогавашния СССР.

15

Ха-ха

преди 9 години

Особено забавен е комунистическият пияница Хрушчов :) Същият онзи ***, дето придаде Крим към Украйна за една нощ, без каквото и да е допитване до населението. Типична комунистическа гадост. И чак не е за вярване, че 60 години по-късно САЩ и ЕС защитават подобна комунистическа простотия, свършена от селския *** Хрушчов. Абе, 'демократи', защо защитавате комунистически дела?

14

Да, наистина!

преди 9 години

Както отбелязва 2, защо има теми табу, по които никога не се пише и не се говори???Изцепките на другарите всички ги знаем прекрасно.По-интересни са извращенията на много европейски и американски лидери.Защо за тях не е удобно да се говори?Някаква режисура ли има? И откъде???

13

До асса

преди 9 години

Сталин е поразчистил еврейско-масонската *** на Ленин и Троцки и така е прецакал плановете на Ротшилдовци да контролират най-великата страна на света. Никакви руснаци не е избивал, информирайте се неграмотници. Затова е и отровен от евреина Берия. После идва и Априлския пленум в БГ където *** Тодор Живков взима властта и се започва с реставрацията на ... е виждаме го вече 25г.

12

Суека

преди 9 години

През **** ми е за руските диктатори и тяхното СССР ти ни *ха мамата на нацията след турците !

11

acca

преди 9 години

2 - научил си един исторически факт и сега искаш да го споделиш със света ли? Щото няма логика никаква в изказването ти - това тук са просто снимки на дадените лица, които не целят непременно да покажат какви черни дяволи са (което те безспорно са били). Всеки знае за белгийско конго и геноцида над местното население там. Не казваш нищо ново. За геноцида на Сталин над руснаците нещо имаш ли да кажеш?

10

Анонимен

преди 9 години

Другари,А Н А Т Е М А ! И да ви е сладко.

9

Пенсионер

преди 9 години

Мерси - гледайте си ги вие, ние колко сме ги гледали навремето - ехе-е-е!

8

Анонимен

преди 9 години

Tui dvamkata kade se celuvat na snimkata po sredata, nesa li Festan I Sideristan?

7

АЗ

преди 9 години

Молодец Льоня!Красавчик Фидел!