fallback

Общ преглед

Не е задължително татуировките да са големи, за да бъде разбрано желаното послание. Понякога миниатюрните татуси казват много и са доста по-ефектни.

Вижте една галерия, събрана от Buzzfeed, с малки, а някои от тях и доста ефектни татуровки. Според проучванията, на малките елементи залагат предимно хора, които влизат в тату студиата за първи път.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

ХъниБуБу

преди 9 години

Религиозни фанатици пишат простотия след простотия! Татуировката е изкуство и изглежда красиво, но когато е направена добре! Не става дума за онези глуповати фрази или имена на момичета, които не помните след 2 години. Става въпрос за истинска... голяма и красива татуировка, която символизира нещо специално за теб. Не мисля, че това е някакво избиване на комплекси, но и да беше... какъв е проблема? Винаги съм твърдял, че когато не харесваш нещо в себе си... просто трябва да го промениш.

42

до чичко

преди 9 години

Прав си чичко, ти си младеж по душа. Който не му харесват, да си избира натюр.То и при татуировките има стил...Кат нямаш стил, праскаш едно "Пепа1980"и готово.:-)

41

чичко

преди 9 години

Гаджето ми е около 30-те, има три много сладки татуировки - на коремчето и хълбоците , отзад на вратлето и точно дето почва дупето.... Мен страшно ме възбуждат, може и да е от възрастта ми /47/,, ама направо ток ме бие! И аз поисках да се татуирам, като видях как действа, ама жена ми каза, че ше ме убие, щял съм да приличам на дърт пандизчия.

fallback